Hvordan til at genkende symptomer af basalcelle Skin Cancer

12/27/2010 by admin

Basal celle hudkræft er de mest almindelige former for kræft fundet i mænd og kvinder i dag. Mens de fleste tilfælde af basalcelle hudkræft forekomme hos voksne over 40 år, bliver tilfælde fundet i yngre mennesker på grund af overeksponering for solarier og solbadning. Huden består af flere lag, og de basale lag er det nederste lag af epidermis, overfladen af huden. Forårsaget af kronisk solen, berøres basal celler af ultraviolet lys, hvilket får cellerne til at blive forkert udformet. Derefter, de forkert udformede celler formere sig og vokse. Lære at genkende symptomerne på basal celle hudkræft kan hjælpe enkeltpersoner til proaktiv forebyggende pleje samt at søge tidlig behandling af denne type kræft.

Instruktioner

• Undersøge din hud på regelmæssig basis. Har en ven eller et familiemedlem medlem ser på din ryg eller andre områder, som du ikke kan se. Enkeltpersoner skal kigge efter eventuelle plaster på huden, der er rødlige i farven og måske eller måske ikke har en skurv-lignende udseende.

• Være opmærksom på at små sår der ikke heler inden for et par uger. Disse sår kan også lække klar væske eller rindende blod.

• Hold øje med eventuelle nye knopper på huden, der ligner en perle. Disse bump kan være temmelig lille, eller endda vises rødlig, pink eller hvid. På nogle individer ligner bump en muldvarp, som kan være sort, tan eller brun i farven.

• Være alert for nye bump eller vækster, der har en hævet grænsen. Disse bump kan forekomme pink i farven. Midten af disse bump er lavere end dets kanter. I midten af bump er muligvis skurv-lignende eller crusted over.

• Undersøge din hud regelmæssigt for tegn på mærker, der ligner gullige eller hvide arvæv, der kan fremstå lyse og blanke. Mens denne type af basal celle hudkræft er mere sjældne, er det noget at være på udkig efter.

Tips & advarsler

  • Undgå kroniske overeksponering for solen. Bruge solcreme med mindst SPF 15 og udføre hud eksamen mindst en gang om måneden.
  • Denne form for kræft typisk ikke spredes ud over huden, men søge behandling straks, hvis du være opmærksom på tegn på modermærker eller bump, at ikke du er sikker på om. Fanget tidligt, viser denne type kræft bemærkelsesværdige prognose for behandling.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com