Tips til en sund tvilling graviditet

12/09/2010 by admin

Tips til en sund tvilling graviditet

Opholder sig sunde under din tvilling graviditet er afgørende for at levere en sund sæt tvillinger. Du skal vide, hvad der er normalt, hvordan man spiser ordentligt og hvad de kan forvente. Regnskabsmæssige tvillinger er ikke det samme som transporterer kun ét barn; risikoen er meget højere, og din krop er under meget mere stress. Gør dit bedste for at have en sund tvilling graviditet er det vigtigste, du kan gøre, både for din babyer og for dig selv.

At finde den bedste pleje

Du vil sikkert ved, at du medbringer tvillinger af de 10 uge af graviditeten. De fleste vordende mødre har haft deres første ultralyd på dette tidspunkt, og du skal kunne høre hjertet slår både spædbørn under en læge besøg. At finde den bedst mulige pleje for dig og din tvillinger er absolut nødvendigt, især hvis du har haft komplikationer i tidligere graviditeter. Finde en læge, der håndterer en masse twin graviditeter og har erfaring at tage sig af eventuelle komplikationer, der kan præsentere sig selv.Når du finder en stor læge, følge hendes anvisninger. Stole på at hun ved hvad hun laver, og at hun gør sit bedste for at gøre denne graviditet så sikkert som muligt for både dig og din tvillinger. Ifølge den nationale organisation for mødre af tvillinger Club kræver 70% af alle twin graviditeter sengeleje. Hvis din læge foreslår sengeleje, eller en ændring i din kost, tage råd. Husk at twin graviditeter kræver særlig pleje, og at hvilken som helst antydninger din læge har er for dig og din spædbørns sundhed.

Ernæring

Ordentlig ernæring er vigtigt at have en sund tvilling graviditet. Du har brug for flere kalorier end en kvinde, der kun bærer et barn, men du også nødt til at se din vægt nøje; vinder kan for meget lægger ekstra stress på din krop. Ifølge Babycenter.com, mødre tvillinger behov 600 ekstra kalorier om dagen, 300 for hvert barn. Kontroller, at du får nok jern og andre næringsstoffer ved at tage en prænatal vitamin. Når tvillingerne begynder at vokse, vil du ikke kunne komfortabelt spise store måltider. Spise et mindre måltid vil hver to eller tre timer være mere behagelig for din komprimerede mave og også holde dit blodsukker fra Dypning for lavt (hvilket kan føre til sammentrækninger og præmature arbejdskraft).Staying hydreret er en anden vigtig del af en sund tvilling graviditet. Selv mild dehydrering kan føre til komplikationer. Altid have en flaske vand med dig, og drikker fra det regelmæssigt. Ifølge Babycenter.com Medical Advisory Board, skal du bruge 15 til 16 glas vand om dagen. Hvis drikke nok vand er udfordrende, sætte et mål at øge dit indtag af vand hver par dage, og Beløn dig selv for hvert mål, du møder. Start på et minimum af syv briller, og går derfra, men sørg for at udligne forskellen med vand, juice og andre koffein gratis drikkevarer.

Uddannelse

Uddan dig selv. Selv hvis du har været gravid før, er en tvilling graviditet meget forskellige. Tal med din læge om eventuelle bekymringer, du kan have, læse bøger om tvilling graviditet og fødsel og tale med andre mødre tvillinger. Jo mere du ved, den bedre forberedt du vil føle. At nå ud til andre mødre tvillinger kan også hjælpe du føler dig mindre angst. Du vil være i stand til at se hvordan de andre mødre fik gennem deres graviditet, taler om dine egne bekymringer, og få tips til, hvordan man håndterer sengeleje og andre udfordrende aspekter for at blive gravid med tvillinger. For at møde andre mødre af tvillinger, kontakte National organisation af mødre af tvillinger Club. (-http://www.nomotc.org/) Der er lokalafdelinger af denne organisation og andre twin forældrerollen klubber over hele verden for at hjælpe mødre tvillinger og andre multipla.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com