Hospice rådgivning teknikker

12/15/2010 by admin

I 1974, blev Connecticut Hospice Institute grundlagt i Connecticut, lancere det første hospice program i nationen. Hospice organisationer nu give af udrangerede palliativ pleje til patienter med uoprettelige sygdomme omkring nationen. Hospice pleje trækker fra mange discipliner til pleje af patienter, herunder terapi og rådgivning. Mens alle hospice patient rådgivning er beregnet til at hjælpe patienter og familier overgang fra livet til døden, ansætte hospice fagfolk en række teknikker til at nå dette mål.

Sorg rådgivning

Som et hospice patienten nærmer sig slutningen af livet, er sorg en stor bekymring for alle involverede. Patienten Sørgende tabet af liv, patientens familie er Sørgende tabet af en elsket og pårørende bedrøve fra ser nogens liv kommer til en tæt. Mens sorg er en nødvendig del af healing fra tabet af en elsket en, er det en kompliceret følelser og patienter og de mennesker, der bekymrer sig om dem muligvis nogle ekspert vejledning til at arbejde gennem stærke følelser.

Sorg rådgivning i hospice tilbydes som regel af professionelle rådgivere eller uddannet frivillige. Rådgivning kan finde sted på individuel basis, familie rådgivning eller støttegrupper. Rådgivere er uddannet til at yde støtte, rådgive og frem for alt lytte til bekymringen hos dem, der er sørgende over den forestående tab af menneskeliv. Sorg rådgivning er en af de vigtigste elementer i hospice pleje fordi hospice tendens til at fokusere på overordnede komfort i stedet for kun at fokusere på fysisk pleje.

Åndelig pleje

I tæt sammenhæng med sorg er rådgivning åndelige og religiøse omsorg for hospice patienter og deres familier. Åndelig omsorg kan eller kan ikke indarbejde religiøse overbevisninger, men altid fokuserer på universal har brug for kærlighed, håb og værdighed. Åndelig omsorg for hospice patienter kan gives af medlemmer af præstestanden, uddannet frivillige eller uddannet hospice medarbejdere, alt efter behov og ønsker af patienten og hendes kære. Plejen kan inkorporere bestemte religioner og tro om Gud og hinsidige. Den åndelige caregiver funktion er at hjælpe en patient forstå følelser om om opgive håbet om en udvidet liv, samt at hjælpe hende bekræfter, hvad hun mener venter efter døden.

Juridiske planlægning

Juridiske planlægning kan være en væsentlig kilde til frustration for nogen nærmer sig slutningen af livet. Advance direktiver og ejendom planlægning er komplicerede spørgsmål, der skal løses for at sikre en fredelig overgang fra livet til døden. De fleste hospice organisationer giver vejledning og rådgivning om hvordan man planlægger for de juridiske detaljer af død. Alle patienter har ret til fuldstændige oplysninger om deres muligheder i forbindelse med sundhedsydelser og træffe beslutninger om deres egen behandling. Forskud direktiver er juridiske dokumenter, der tillader folk at formidle deres sundhedsydelser indstillinger, mens de er stadig fysisk og mentalt i stand til at gøre dette. Hospice organisationer kan hjælpe patienter gennem denne proces rettidigt. Hospice organisationer kan også hjælpe med at koordinere ejendom planlægning for patienterne, mens de er stadig i stand til at træffe beslutninger for sig selv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com