Hvordan man planlægger for den første uge efter fødslen

04/23/2010 by admin

Hvordan man planlægger for den første uge efter fødslen

Forældrene tilbringer meget af 40 ugerne af graviditeten i forskellige stadier af forberedelse. Fra oplagring bleer, vådservietter og toiletartikler elementer til at forberede møbler til børneværelset, går endeløse tid og indsats i forsøger at give for de fysiske fornødenheder af en ny baby. Midt i denne forberedelse glemmer mange forældre at planlægge for de midlertidige uger når familien først hilser den nye baby til hjemmet. Organisering for de første to uger eller så kan hjælpe med at lette stress af at have en nyfødt i hjemmet.

Instruktioner

Skridt til at tage

• Drage fordel af de rugende instinkter og eventuelle overskydende energi under graviditet at gøre mindre forbedringer til hjemmet. Hverve venner eller familie til at hjælpe med en grundig forårsrengøring et par uger før forfaldsdagen. Du vil ikke have tid eller energi til sådant arbejde, efter barnet er født.

• Lav en liste over din familie favorit måltider. Tage lidt tid hver weekend til at lave et ekstra måltid til at fryse til senere. Etiket og dato hver frosne måltid for nem identifikation. Check hver off på listen, når de er lavet. Materiel op på elementer, der kan fastsættes hurtigt som kylling nuggets eller frossen pizza. Hvis du har fryser pladsen, er målet at have nok til et hovedmåltid pr. dag for de første to uger efter baby ankommer.

• Lave liste over alle mennesker der tilbød at hjælpe efter barnet er født. Tildele en ugentlige eller daglige job til hver person. Vær ikke bange for at spørge pænt for hver person til at udføre en bestemt opgave. Dette vil frigøre tid og energi til limning med baby og tilpasning til det nye medlem af Parlamentet.

• Hvis du har ældre børn i huset, forberede deres pleje i forvejen. Planlægge udflugter eller særlige aktiviteter for ældre børn og plan for en ven eller et familiemedlem til at overvåge. Hvis barnet er gammelt nok, delegere en opgave eller særlige pligt for ham at håndtere for barnet. Dette hjælper barnet føler han bidrager i løbet af en travl og overvældende tid.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com