Amoxicillin Lotion for Acne

12/09/2010 by admin

Amoxicillin Lotion for Acne

Acne er en hudsygdom, der opstår for det meste i mennesker aldre 12-24. Dog, acne kan forekomme på ethvert tidspunkt i livet hos både mænd og kvinder. Det kan forekomme, især hos kvinder, der er præmenstruelle. Da acne er forårsaget af bakterier, kan det behandles med amoxicillin. Amoxicillin er et antibiotikum, der anvendes til behandling af forskellige typer af infektioner forårsaget af bakterier. Hvis du opdager, at over-the-counter acne medicin ikke virker, kan du overveje amoxicillin lotion til acne.

Acne forårsager

Acne er forårsaget af hårsækkene bliver tilstoppet med olie og døde hudceller, efterlader huden ingen plads til at ånde og giver mulighed for bakterier til at vokse. Acne kan være forårsaget af hormoner, gener eller en bivirkning af en medicin, du på.

Hvordan Amoxicillin virker

Amoxicillin hører til i kategorien penicillin af narkotika. Dens opgave er at bekæmpe bakterier i kroppen. Amoxicillin er normalt bruges til at bekæmpe øreinfektioner, øvre luftvejsproblemer, lungebetændelse og andre infektioner. Men amoxicillin kan bruges i en lotion form for acne da Thats hvad acne er--en ophobning af bakterier.

Typer af Acne

Der er forskellige typer af acne, og amoxicillin lotion kan fungere godt for nogle af dem. For eksempel, opstår hudorme når dine porer er delvist blokeret. Bakterier og døde hudceller og sebum kommer til overfladen af huden, som derefter får udsættes for luft og elementer, bliver sort.

Whiteheads er forårsaget af deep pore blokering. Fordi der er ingen mødested for pus til afløb, opstår olie ophobning, forårsager rejst bump og betændelse.

Papules er små lyserøde knopper, der er betændt og følsom over for touch.

Aktuel antibiotika

Selvom acne kan behandles med oral antibiotika, er der aktuel antibiotika såsom amoxicillin lotion for acne, der kan bruges i stedet, normalt med mindre bivirkninger end oral medicin. Amoxicillin lotion for acne virker ved at dræbe hvad hedder Propionibacterium acnes bakterier. Aktuel antibiotika såsom amoxicillin lotion holder porerne åbne og reducerer inflammation.

Bivirkninger

En hyppig bivirkning af topiske antibiotika for acne er tør hud. Også, hvis du bruger antibiotisk lotion, du skal beskytte din hud mod solen som den aktuelt antibiotikum forårsager din hud til at blive alt for følsomt og mere tilbøjelige til at brænde. Det er vigtigt at følge din hudlæge retninger når du bruger amoxcillin eller enhver anden form for medicin for at maksimere fordele og minimere bivirkninger.

Advarsel

Brug ikke denne medicin, hvis du er allergisk over for amoxicillin eller til enhver anden penicillin antibiotika.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com