Guide til at sætte på i vægt

10/19/2010 by admin

Vægtstigning kan være et tal spil. Du er nødt til at forbruge 3.500 flere kalorier end du forbrænder for at få et pund. Det betyder, du har brug for en ekstra 500 kalorier hver dag at få et pund pr. uge. Medmindre du har en medicinsk tilstand, der forhindrer dig i at få vægt, bør du være i stand til at sætte på i vægt på en sund måde over tid af bare forbruge mere kalorier hver dag – enten ved at spise mere mad, eller spise mad, der er højere i kalorier.

Kalorie-tætte fødevarer

Først og fremmest spise sunde fødevarer, men tilføjer ekstra kalorier af herunder fødevarer, der er høj i kalorier og sunde fedtstoffer. For eksempel tilføje nødder til din kost. Du kan spise dem som snacks eller føje dem til dine måltider. Kaste valnødder i din salat eller slibe cashewnødder i en kaffemølle og tilføje dem til din morgen smoothie. Spise jordnøddesmør eller andre nødder butters ofte. Omfatter avocadoer og honning i din kost. Fødevarer såsom tørrede frugter er gode valg, da de har en masse ernæring og kalorier, og gøre gode snacks. Sunde fedtstoffer kan hjælpe dig med at få vægt. Supplere din kost med fiskeolie, hør olie, olivenolie og kokosolie. Undgå mættet fedt og transfedt, hvilket er usundt for dig. Vand er vigtigt i din kost, men prøv at tilføje kalorier til din drinks når det er muligt ved at drikke juice, mælk eller milkshakes i stedet for vand eller te.

Spis mere

Holde styr på hvor meget du spiser. Hvis din appetit er dårlig, kan du ikke indse, hvor lidt du spiser i løbet af dagen. Tag tid til at spise mindst tre måltider og snack ofte i mellem. Hvis du ikke spiser ret meget under et møde, spiser mindre ved hvert måltid, men spiser fire eller fem måltider om dagen. Tilføje mere mad til dine måltider, så du spise mere uden at indse det. I stedet for at spise en salat med kun salat og tomater, tilføje bønner, ost, rosiner, solsikkefrø og hytteost. Tilføje proteinpulver eller chokolade mix til din glas mælk. Altid kigge efter måder at tilføje et par kalorier. Sætte en dab af smør på din kartoffel eller smøre nogle honning og gelé på din kiks.

Motion

Bygge dine muskler gennem vægt-modstand uddannelse. Større muskler vil forbedre din form og holde din krop fra at gøre de ekstra kalorier til flab. Brug frie vægte eller en gym maskine mindst tre gange om ugen på et konsistent grundlag, når du forsøger at sætte på i vægt. Øvelse, som svømning, kan også stimulere appetitten, så du er i stand til at spise mere bagefter.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com