God puder til Busty kvinder

05/26/2010 by admin

Sove trygt kan være svært for stor-baldre kvinder, og sover i visse stillinger, såsom på maven, er ude af spørgsmålet. Når en kvinde har store bryster, kaldes lægeligt dette macromastia.

Afsats pude

Når en kvinde har store bryster eller bryster, der er øm på grund af amning eller præmenstruelle eller overgangsalderen, er en afsats pude ideel, fordi det giver mulighed for hende til at sove komfortabelt. Denne type af pude features støbt lidt fordybninger, der rumme busten, samt en skråning, der skaber afsatsen. Afsats pude er placeret under brysterne, under torso og brystkassen. En anden hovedpude anvendes under hovedet.

Afsats pude sammensætning

Afsats puder er lavet af skum, men ingen fyldstoffer. Hukommelse skum gør afsats pude blødt. Denne type af pillow giver mulighed for en kvinde at sove på maven komfortabelt. Den forme kroge rumme brysterne.

Bryst pude

En anden hovedpude for kvinder, der har store, engorged bryster på grund af sygepleje er aldeles dit bryst puden, som støtter brysterne komfortabelt, mens kvinden er sygepleje. Denne pude holder brystet i position, mens barnet er sygepleje, så moderens hænder er gratis. Det løfter brystet samt støtte det, og er behagelig mod moderens og barnets hud.

Lændestøtte

En store-breasted kvinder, der er amning bør bruge en lændestøtte pude bag ryggen når sygepleje, fordi det forhindrer tilbage stamme og giver komfort til den ammende mor. Puder kan også placeres i måder at tillade amning mor til at læne sig tilbage, mens sygepleje sin baby, mens de også resterende komfortable og at holde barnet i en sikker position.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com