Nationale standarder for mentale sundhedstjenester

08/08/2010 by admin

Der er mange typer af mental sundhedstjenester, fra mange forskellige erhverv og kontorer. Generelt kan accepterede standarder inden for USA afhænge af hvilke erhverv er i spørgsmålet, og niveau og type pleje, der tilbydes. Det er vigtigt at forstå forskellene i hvert enkelt erhverv, for at fastlægge standarder forventes af udbydere.

Overordnede retningslinjer

Der er ingen klare love, der fører tilsyn med alle typer af mentale sundhedstjenester i USA Men, nogle grupper har udviklet bedste praksis guider. New York bestyrelser for psykologi, psykisk sundhed praktiserende læger og socialt arbejde udviklet en praksis Ringesignal for statslige tjenester. Disse er lignende til forventede praksis inden for hvert enkelt mental sundhedserhverv, og forventninger omfatter at have ordentlig uddannelse og licensure, udfylde nøjagtige vurderinger af klienter, efter standard etik og holde op med ny forskning.

Socialt arbejde etik

Den nationale sammenslutning af Social Workers (NASW) giver klare etiske standarder for sine medlemmer. Disse bruges inden for bredere områder af socialt arbejde, såsom sagsstyring, samt for særlige tjenesteydelser leveret af socialrådgivere som mental sundhed rådgivning. En del af NASW etiske kodeks tilstande, "socialrådgivere skal yde tjenester og repræsenterer sig selv som kompetente kun inden for grænserne af deres uddannelse, erhvervsuddannelse, licens, certificering, høring modtog, overvåget erfaring, eller andre relevante erhvervserfaring."

Psykologi etik

American Psychological Association har generelle principper og standarder, som guide psykologer. Områder omfatter beskæftiger sig med interessekonflikter, øve inden kompetenceudvikling, forebyggelse af skader hos patienter og beskæftiger sig med beskyttelse af personlige oplysninger.

Psykiatri standarder

Psykiatere har også ligesom andre professionelle inden for mental sundhed, generelle standarder for pleje. Ligesom andre læger forventes psykiatere at følge almen medicinsk etik. En mere specifik vejledning udviklet af American Psychiatric Association tilbyder mere specifikke forventninger til psykiatere.

Information Center

National Mental sundhed Information Center, forudsat af den amerikanske Department of Health and Human Services, giver nogle nyttige ressourcer. Centret tilbyder praksis guider, links og dokumenter udviklet af mange typer af mental sundhed fagfolk. Det har også en callcenter til særlige mentale sundhed spørgsmål.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com