Ideer til største taber udfordringer

04/06/2010 by admin

Ideer til største taber udfordringer

"Den Biggest Loser" er blevet en af de mest populære og inspirerende reality-shows på tv. Grundlag af showet er for en gruppe af deltagere, der har forskellige men betydelige mængder af vægt til at tabe, at konkurrere om at miste den højeste personlige procentdel af vægten gennem streng diæt og motion, mens deltage i en række konkurrencer. Mens du ikke vinde hundredtusindvis af dollars, er at oprette din egen at-home største taber udfordring en givende måde at kickstarte og opnå dit vægttab mål.

Involvere venner

Samle en gruppe af venner og oprette en kontrakt, hvorefter du tabe sig og overholde visse vægt tab regler. Beslutte, hvad din regler vil være og hvad slags præmier du vil tilbyde for at vinde hele konkurrencen eller mindre udfordringer undervejs. For eksempel, valgte en frist for konkurrencen og beslutte om vindende vil være baseret på samlede vægt tabt eller procentdel af vægt tabt, og når veje-ins vil forekomme; Dette skaber ansvarlighed og konkurrence. Har hver deltager, sætte en lille mængde af penge i puljen---$10-$50--- og lade vinderen tager det hele i slutningen.

Skabe Mini-udfordringer

En af de vigtigste komponenter i "The Biggest Loser" konkurrence er de ugentlige udfordringer. Mens alle i deres gruppe bør udøve og slankekure strengt, tilføje nogle sjove og konkurrence til uge ved at oprette din egen øvelse - og kost-relaterede udfordringer. Udføre øvelsen udfordringer sammen for præmier; indstille kost udfordringer til personlig berigelse. Da alle har lagt penge i puljen, har de noget at miste ved ikke fuldt ud at forpligte sig til kost udfordringer eller ikke udøve fuld indsats undervejs.

5K skyllevæske jagt

Få gruppen sammen til en 5 k løb, men gør det en skattejagt. Har en person, der ikke deltager i konkurrencen mark dit kursus med objekter eller særlige punkter. Udfordringen er at fuldføre de 5k med den hurtigste tid og ved at samle så mange af scavenger jage elementer som muligt.

Vand udfordring

Har gruppen øge deres indtag af vand ved at gøre det en del af en udfordring. Opstille individuelle mål for deltagerne ved at kræve dem til at drikke en angives beløbet af vand deres kropsvægt. Har dem drikke har antallet af pounds de vejer det samme antal ounces. For eksempel, hvis en deltager vejer 200 pounds, har hendes drink 100 ounce af vand hver dag.

Bære din vægt

En afgørende "Biggest Loser" udfordring kræver deltagerne til at slæbe den vægt, de har mistet mens de udfører en fysisk opgave, som transporterer sandsække svarer til den vægt, de har mistet. Afhængigt af mængden af vægt har din gruppe at miste kræver medlemmer til at slæbe deres individuelle vægt eller gruppen.

Tjen din carbs

For at gøre gruppen har mere bevidst om hvad de spiser, en uge-lang udfordring hvor deltagerne nødt til at gøre nogle cardio øvelse for at få kulhydrater i et måltid. For eksempel, hvis de vil have havregryn til morgenmad, skal de tage en morgentur først. Frugter og grøntsager vil ikke blive talt som kulhydrater, der skal tjenes; kun brød, pasta, kartofler, majs, osv.

Arbejde sammen

For at sikre yderligere ansvarlighed, har alle deltagerne bruger den samme skala og veje sammen på den samme dag i hver uge. Kræve deltagere til at deltage i ugentlige ernæring og fitness klasser sammen på et lokalt medborgerhus. Arbejde sammen en gang om ugen, bortset fra udfordringer.

Sikkerhed

Har alle deltagere får en læge clearance før du begynder udfordringen. Skrive i kontrakten at intet medlem af udfordringen vil bruge enhver usund, ikke-godkendte metoder til at tabe.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com