Hvordan man skal håndtere akut cerebellare ataksi

09/20/2010 by admin

Akut cerebellare ataksi er de pludseligt indsættende af ukoordinerede muskelbevægelser og er mest almindeligt diagnosticeret hos børn, der er yngre end tre år gammel. Udbrud af akut cerebellare ataksi ses ofte at være fulgt efter en virusinfektion, såsom skoldkopper. Håndtering af akutte cerebellare ataksi er muligt gennem forskellige metoder.

Instruktioner

• Vente mindst et par uger til et par måneder efter de første tegn på akut cerebellare ataksi. Nogle symptomer på cerebellare ataksi omfatter pludselige og ukoordinerede bevægelser, problemer med gåture, pludselige øjenbevægelser og klodset tale mønster. Derudover Søg svajende kropsbevægelser. Ataksi kan påvirke bevægelse af et barn fra halsen til hip-området eller til arme og ben. Derfor, når et barn sidder, kan du se at han eller hun bevæger sig side til side, tilbage til forsiden eller begge og hurtigt ryk hendes eller hans selv tilbage til en opretstående sidder holdning.

• Besøg en fysioterapeut. Normalt gennemgår fysioterapeuten kan hjælpe med at rette op på de symptomer og årsag til akut cerebellare ataksi. Mængden af terapi og intensiteten vil variere fra sag til sag, men din læge og fysioterapeut vil være i stand til at bestemme mængden af fysioterapi, som vil være nødvendige for at hjælpe rehabilitere tilfælde af akut cerebellare ataksi.

• Gå du læge når du ser de betingelser forværring eller holde en opdateret rapport om de specifikke tilfælde af akut cerebellare ataksi. Normalt er der begrænsede mængder af handlinger du kan gøre for at styre denne betingelse; men det kan gå væk i løbet af nogle uger til måneder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com