Sådan bruges aubergine at fjerne solpletter

07/22/2010 by admin

Sådan bruges aubergine at fjerne solpletter

Alderspletter er normalt forårsaget af solskader på huden. De findes på ældre voksne og kan beskrives som misfarvninger af huden. Solpletter findes normalt på bagsiden af hænderne, bagsiden af halsen, ansigtet og øvre bryst. Ofte gange, er solpletter uskadelige. Aubergine kan bruges til at effektivt reducere forekomsten af solpletter på huden.

Instruktioner

• Skær aubergine i 1-tommer terninger med en køkkenkniv. Placer aubergine kuberne i en glaskrukke. Hæld nok apple cider eddike for at dække de aubergine stykker. Skrue på den jar låg og lad det sidde i tre dage. Gemme krukken i køleskabet i orden for formlen til at vare længere.

• Fjerne blandingen fra køleskabet. DIP et stykke vat i æblecider eddike og aubergine blanding. Forsigtigt skamplet alderspletter med gennemblødt vat. Vatpind eller dab på alderspletter to til tre gange om dagen.

• Sættetid et stykke vat helt i blandingen. Tape vat over toppen af problematiske alderspletter ved hjælp af medicinsk tape og lad det sidde natten over. Fjern i morgen og lad området lufttørre. Gentag denne proces natlige efter behov.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com