Hvad er fordelene ved Garlique?

07/19/2010 by admin

Hvad er fordelene ved Garlique?

Garlique er et hvidløg supplement produceret af firmaet Sun kilde. Tillæg kommer i pilleform, der er indstigning belagt, hvilket betyder, at indholdet af p-piller er absorberet i tyndtarmen, ikke i maven. Pillerne er lugtfri og smagløst, og ifølge Sun Source, giver de samme fordele som indtagelse faktiske hvidløg hvis taget en gang om dagen. I maj 2010 har FDA ikke bekræftet fordelene ved Garlique.

Kolesterolsænkende

Ifølge Sun kilde piller Garlique hjælp lavere en persons kolesteroltal på grund af de naturlige egenskaber af hvidløg. Men for at sikre, at Garlique hjælper med at sænke kolesterol, solen kilde tilskynder den person, der tager dem til også opretholde en kost lavt kolesterol.

Hjælper med at fremme hjerte-kar-sundhed

Solen kilde hævder også, at Garlique fremmer hjerte-kar-sundhed, at det indeholder allicin, et virksomt stof i hvidløg, der efter sigende har hjulpet mennesker med hjerteproblemer eller højt blodtryk.

Lugtfri

Garlique er helt lugtfri i modsætning til den faktiske hvidløg, hvilket betyder, at en person kan indtage Garlique uden at skulle bekymre sig om potent hvidløg ånde i fremtiden.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com