Sådan kontrolleres en læge post

06/04/2010 by admin

Læger gøre liv og død beslutninger gennem rådgivning de dispensere, de medicin, de ordinere og operationer og procedurer de udfører. Patienter typisk bruge mere tid på udkig efter en pålidelig bil mekaniker end undersøger deres læger. Kontrollere en læge professionelle record er ikke altid så simpelt som at bruge en Internet-søgemaskine. Alternativt, bruger betalt rapporter ofte udbytter ufuldstændige resultater, kan blive dyre og indeholder normalt en samling af oplysninger, der er let tilgængelige fra gratis og tilgængelige offentlige kilder. Udføre en grundig søgning på din læge ved hjælp af kilder, der findes på internettet og offentlige registre.

Instruktioner

• Indsamle oplysninger om lægen. Det første skridt i at undersøge din læge baggrund er at indsamle så mange oplysninger som muligt om lægen din forskning. At kende et efternavn er ofte ikke nok; der kan være en masse Dr. Smiths og Dr. Robinsons derude. På et minimum, være sikker på du kender nøjagtige stavemåde, mellemnavn eller indledende, kontoradresse og speciale.

• Check staten disciplinære poster. Hver stat vedligeholder en database med licens læger og eventuelle disciplinære foranstaltninger mod disse læger (Se afsnittet ressource for et link, der viser og satser alle 50 statslige medicinske bestyrelser). Mængden af oplysninger, der findes i hver stat hjemmeside varierer, som gør fristen for indberetning af eventuelle negative oplysninger. Efter gennemser dine resultater, enten udskrive eller kopiere og indsætte oplysninger i et dokument til senere brug. Du skal bruge oplysninger såsom lægens licens antal og hvor de tidligere praktiseret for at grave lidt dybere. Statslige love varierer og læge lobbyister er en stærk indflydelse i vedtagelsen af love om regulering hvad kan rapporteres, hvor længe det kan rapporteres til og hvordan oplysningerne vises. Din baggrund check skal være omfattende, bør du også tage til efterretning af alle andre stater lægen har praktiseret eller deltog skolen i. Kontrollere alle af staten disciplinærrådene, som lægen har praktiseret i for eventuelle handlinger, krav, bosættelser eller negative sager.

• Tjek din tilstands forsikring bestyrelsen for forordning hjemmeside. Efter at have gennemgået den hjemmeside database af din tilstands disciplinærudvalg, du måske tror, at søgningen ikke er over--endnu. Resultater på nogle stat læge disciplinære hjemmesider kan være vildledende. Fejlbehandling retssager, der blev afgjort af retten, var gemt længere end denne særlige stat rapporteringskrav, eller gemt under et andet navn eller licens nummer vil ikke blive opført. Overraskende, i nogle tilfælde negative oplysninger skal indberettes af lægen selv, og er ofte ufuldstændige eller mangler helt. Mange statslige forsikring boards vedligeholde en database over uredelighed påstande indgivet mod læger. Når du søger insurance board websteder, skal du muligvis lægens licensnummer til at kontrollere databasen. Udfyld kun nok oplysninger til at finde den læge du leder efter. Udfyldning af mere end blot licens antal vil ofte begrænse eller eliminere eventuelle resultater. Du vil blive overrasket over de detaljerede oplysninger nogle af disse søgninger vil give. Der findes ofte specifikke oplysninger om arten af klagen og fakta om bilæggelse påstand.

• Check county court poster. Ved hjælp af amtet i den stat, hvor du læge praksis, tjek county court clerk's hjemmeside for klager indgivet mod lægen. Du kan nødt til at prøve et par forskellige søgninger, ved hjælp af variationer på lægens fulde navn. For eksempel, du kan ikke finde klager indgivet mod Dr. Simon Alexander, men der kan være handlinger mod Simon Alexander, MD, eller S. Alexander. Der er normalt ingen navngivning standarder for retssager på county court websteder. De procederende parter er opført på samme måde som de er anført i retssag eller domstol dokumentet. Udvide søgningen til at omfatte de amter, hvor du læge har hospitalet privilegier eller tidligere praktiseret i en mere omfattende vurdering.

Tips & advarsler

  • Udføre en hurtig søgning af lægens navn på din lokale aviss hjemmeside. Lokale aviser er ofte arkiveres i flere år, og ofte udbytte Søg Resultater relateret til store uredelighed awards, disciplinære foranstaltninger og kriminel aktivitet.
  • Hvis du er i tvivl om noget du læse i forskning--Spørg din læge for afklaring. Hvis han er sat ud af deres spørgsmål, eller nægter at præcisere, er det tid til at flytte til den næste læge på din liste.
  • Ofte vil en opdagelse fra én kilde hjælpe dig med mere i dybden forskning. For eksempel, kan at finde lægens licensnummer eller formelle firmanavn hjælpe dig søge andre databaser for handlinger.
  • På de opmuntrende side, kan din forskning ofte give positive oplysninger om din læge. Oplysninger såsom offentliggjorte artikler, fakultetet tildelinger og specialiseret uddannelse taget af din læge vil gøre du føler dig mere sikker og informeret om dine valg.
  • Nogle af de oplysninger, du finder vil være subjektiv. Statslige disciplinærrådene i nogle stater har mandat til at rapportere eventuelle strafferetlige overtrædelser begået af læger på ubestemt tid. At vurdere indvirkningen af en DWI 15 år siden på kvaliteten af pleje modtager du er fortolkningsspørgsmål.
  • Selv med de mest flittige bestræbelser og vedholdende undersøgende arbejde, kan en læge negativ historie forblive begravet, eller endda skjules fra offentlig visning. Intet kan erstatte sund fornuft og god dom. Disse vil altid forblive gode måder at evaluere din læge. Selv en læge med en pletfri post kan ikke være den bedste kandidat til at behandle din helbredstilstand eller udføre din operation. Altid spidse spørge, diskutere alternativer, få anden udtalelser og tage ansvaret for din sundhedspleje.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com