Løsninger til at bremse Global opvarmning

10/10/2010 by admin

Løsninger til at bremse Global opvarmning

Global opvarmning eller klima forandring er en af de mest genkendelige problemer i verden i 2011. Mange forskere og embedsmænd har genkendt tegn på den forringede miljø og er begyndt at handle på proaktive løsninger. Global opvarmning løsninger i området mellem alle niveauer af samfundet; både enkeltpersoner og global indsats spiller en vigtig rolle i at bevare miljøet.

Enkelte

Enkeltpersoner påvirke opvarmningen med deres daglige forbrug krav; for eksempel, fører elektricitet og energi forbrug til højere emissioner af kuldioxid. Guy Dauncey, forfatter til "The Climate udfordring: 101 løsninger til Global opvarmning," foreslår, mindske el forbrug og anvendelse af energibesparende alternativer. Slukke computer og printer hvor ikke i hjælp sparer 420kg CO2 per år. Erstatter 20 pærer med Kompakt lysstofrør (CFLs) reducerer 1.000 kg CO2 årligt.

Fællesskabet

Fællesskab og lokale regering kan bruge delte ressourcer for at mindske deres indvirkning på miljøet. Nogle byer tilbyde ressourcer og tjenester til fremme af offentlig transport og bil samle. For eksempel, er Zipcar en privat bil-deler service ligger i flere amerikanske byer såsom San Francisco, Chicago og Boston. Deres miljøpåvirkning omfatter faldende samlede råolie brug--90 procent af deres medlemmer spare en kumulativ 219 gallon per år fra at bruge tjenesten. Lokale myndigheder kan udstede transport love samt; Dauncey rapporterer, at Washington State pendler tur reduktion lov kræver alle virksomheder med over 100 ansatte til at reducere ture i myldretiden.

Nation

Dauncey tyder på, at nøglen til nationale miljømæssige bestræbelser er at få alle involveret. Dette omfatter øget bevidsthed blandt offentligheden og skolerne. Statsligt støttede dokumentarfilm og offentlig miljøbevidsthed begivenheder er måder for regeringen til at engagere sig Fællesskabet. Disse kan fremhæve den generelle tendens til global opvarmning og mulige løsninger til at vedtage på alle niveauer i samfundet. Tidlig undervisning i skolerne om klimaændringer er også af afgørende betydning; i stedet for at fokusere på de negative eftervirkninger af den globale opvarmning, kunne regeringen øge vægten på proaktive løsninger, som studerende kan gøre selv.

Globe

Som helhed, kan verden kumulativt beskytte vigtige naturressourcer. Lande kan for eksempel oprette handlinger for at bevare skovene og reducerer træ forbruget. Tropiske regnskove tjene en vigtig funktion i kampen mod klimaændringer: Dauncey rapporter om, at disse regnskove alene tegner sig for en 16 procents reduktion i globale udledning af kuldioxid. Andre globale initiativer omfatter etablering af grupper dedikeret til at reducere miljøvirkningerne. Eksempler på eksisterende grupper er internationale Carbon Action Partnership og Rainforest Action Network. Disse grupper er kollaborativ indsats med repræsentanter fra forskellige lande.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com