Tegn & symptomer af Aplastisk anæmi

10/15/2010 by admin

Aplastisk anæmi er en sjælden tilstand, der opstår, når forløber celler i knoglemarven falde og fedt erstatter marv. En person kan være født med betingelsen eller en person erhverver det senere i livet. Visse betingelser som graviditet, medicin og infektioner kan udløse Aplastisk anæmi. Behandlingerne omfatter blodtransfusioner, knoglemarvstransplantation og medicin.

Debut

Udbrud af Aplastisk anæmi tager en gradvis kursus. Svaghed, bleg udseende og åndedrætsbesvær på anstrengelse er alle symptomer på de tidlige stadier af Aplastisk anæmi.

Præsenterer symptomer

Normalt, er unormal blødning det første tegn på, at noget er galt med personer, der lider fra Aplastisk anæmi. Ca. en tredjedel af befolkningen vil præsentere med blødning symptomer.

Yderligere symptomer

En person kan også opleve feber, en infektion i halsen eller en anden form for sepsis. En form for unormal blødning er udseendet af huden hemorrhages eller blå mærker.

Interne resultater

En blodtælling resultatet i en person med Aplastisk anæmi kan vise mangler i nogle typer af blodlegemer. Udvidelsen af kirtler og milten kan være til stede.

Fysiske udseende

Anden end blå mærker og bleg hud, der er normalt ingen fysiske symptomer af Aplastisk anæmi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com