Middel mod Poison Ivy

04/11/2010 by admin

Poison ivy skaber elendighed af udskiller urushiol olie, som de fleste mennesker er allergiske over for. Når det bliver på huden, forårsager det kløe, svie og betændelse. Ridser på det bare gør problemet værre, da det spreder urushiol olie yderligere på tværs af huden og inficerer et bredere område. Det bedste middel mod poison ivy er blot at undgå at komme i kontakt med det: bære lange bukser, ærmer og handsker i farlige områder, og vaske dem med vaskemiddel straks. I tilfælde du kontrakt en poison ivy udslæt, men kan du tage flere skridt til at afhjælpe den.

Lægemidler

Aktuel medicin og visse typer af oral medicin kan reducere værst af symptomerne, poison ivy. Læger anbefaler brug af kortikosteroider såsom hydrokortison, som kan anvendes direkte på huden, eller oral antihistaminer, som kan købes i håndkøb. Du kan også bruge calamine lotion, aloe vera eller nogen aktuelle salver indeholder menthol for at hjælpe lindre udslæt. I svære tilfælde, kan en læge ordinere stærkere kortikosteroider for dig, selvom du skal aldrig tage nogen receptpligtig medicin uden en lægens godkendelse først.

Kolloid vanilie

Kolloid vanilie adskiller sig fra sin morgenmad modstykke i, at det ikke er spist. I stedet, du blande det i et badekar og lægges i blød i det, hvilket reducerer symptomer på poison ivy. Langsomt hæld en kop af kolloid vanilie i et badekar fyldt med køligt vand--ikke bruger varmt vand, da det udtørrer huden--derefter lægges i blød i det 15 minutter til en halv time. Kolloid vanilie kan være glatte, så vær forsigtig, når du træder ud af karret. DUP dig tør med den blødeste håndklæde kan du finde; gnide ikke eller andet du vil yderligere opflamme udslæt. En kolloid vanilie blød vil holde symptomerne i skak i flere timer og du kan tage flere bade efter behov.

Kolde komprimerer

Kolde komprimerer er nemme at gøre og kan give hurtig lindring, hvis du er ude vandreture eller ikke har adgang til mere alvorlige medicin. Sættetid en blød vaskeklud i den koldeste vand du kan finde og/eller Pak den ind i isen, hvis du har nogen. Tryk på det forsigtigt mod området ramt af poison ivy og hold den der for 15 minutter til en halv time. Varmen fra udslæt vil smelte isen og varme vandet op, så opdatere det jævnligt når det er nødvendigt. Komprimere vil holde huden mod udtørring og reducere inflammation, indtil du kan anvende mere alvorlige medicin. Anvende nye komprimerer flere gange om dagen efter behov.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com