Hvad er fordele & ulemper ved bruge plastflasker indeholdende Bisphenol A?

08/07/2010 by admin

Hvad er fordele & ulemper ved bruge plastflasker indeholdende Bisphenol A?

Bisphenol A er almindeligt anvendt til at gøre polycarbonat plastik, herunder dem, der anvendes i plast flaske produktion. Undersøgelser har vist, at funktionen af Bisphenol A som en hormonforstyrrende disruptor kan føre til sundhedsmæssige problemer hos mennesker, især spædbørn og småbørn. De fleste lande indføre regler for hvad der anses for at være et sikkert niveau af Bisphenol A brug.

Profferne

Bisphenol A har været brugt i plast produktion i over 50 år. Plast fremstillet med Bisphenol A kan være klar, næsten brudsikkert og meget holdbare. På grund af dens holdbarhed bruges Bisphenol A-produceret plast i vandflasker, sportsudstyr, tandfyldninger og udstyr, medicinsk udstyr, linser til briller, dvd'er og cd'er og mange husholdningsmaskiner. Bisphenol A har også været brugt som en brandhæmmende materiale, en fungicid og i epoxy harpikser anvendes til frakke mad og drikkevarer containere. Fordele af Bisphenol A ligge i sin styrke og alsidighed.

Ulemper

Bisphenol A har været knyttet til en række sundheds- og miljømæssige problemer. I regi af U.S. National Institutes of Health konkluderede et panel af eksperter, at Bisphenol A havde potentielt negative virkninger på fostrets og spædbarn hjerne udvikling og adfærd. Bisphenol A niveau har også været forbundet med fedme, neurologiske problemer, adfærdsmæssige problemer, hukommelse værdiforringelse, humør ændring, læring funktionshæmninger og andre sundhedsmæssige problemer.

Identifikation

Mange forskellige typer af plastflasker er på det aktuelle marked, og ikke alle af dem er lavet med Bisphenol A. Klassificering af plast system i brug i USA kan anvendes af forbrugerne for at fastslå, om Bisphenol A er til stede i en bestemt plastflaske. Plast er klassificeret i syv typer--nogle Type 7 plast indeholder Bisphenol A. især sandsynligvis indeholder Bisphenol A er Type 7 plast mærket "PC." Type 3 plast kan også indeholder Bisphenol A, især sandsynligt i disse plast af typen fleksible PVC. Type 6 (polystyren) plast indeholder ikke Bisphenol A, heller polystyrenes har ikke potentiale til at bryde ned i Bisphenol A.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com