Anvendelsesmuligheder for Dicyclomine

09/05/2010 by admin

Anvendelsesmuligheder for Dicyclomine

Dicylomine er det generiske navn for en receptpligtig medicin. Brand navn er Bentyl. Det er almindeligt anvendt til behandling af forskellige tarm problemer, såsom irritabel tyktarm (IBS). Folk normalt vise til Dicyclomine efter andre lægemidler og ændringer har nedlagt (f.eks. håndtering af angst og ændre kosten).

Identifikation

Dicylocmine er klassificeret som værende både en antispasmodic og et antikolinergikum. Det kan bruges af både voksne og børn, selv om det ikke bør anvendes i børn under seks måneder. Medicin funktioner ved at mindske kramper af tarm området. Det var godkendt af USA 's Food and Drug Administration (FDA) til brug i 1950. Det kommer i forskellige former, herunder tabletter, kapsler og sirup. Det kan også administreres via injektion.

Funktion

Dicyclomine er en antikolinerge stof. Denne type medicin fungerer ved at blokere acetylcholins forskellige effekter. Acetylkolin er en kemisk sender, at nerverne udsender for at bringe ved sammentrækning af musklerne. Dicyclomine stopper muskelsammentrækning ved at blokere acetylcholin receptorer af celler i musklerne. Dicyclomine er også i stand til at slapper musklerne og faldende muskelsammentrækning i tarmene.

Dosis

Dicyclomine er generelt beregnet til at blive brugt flere gange om dagen, almindeligt fire gange om dagen. Hver dosis er sædvanligvis 20 mg. I nogle situationer, kan dosering beløb hæves til 40 mg. (også taget fire gange på én dag).

Bivirkninger

Ved hjælp af Dicyclomine kan føre til forskellige bivirkninger. Nogle bivirkninger af denne medicin omfatter problemer med vandladning, hjertebanken, forhøjet puls, forstoppelse, sløret syn, tør mund, uro og forvirring. I nogle tilfælde er kramper også muligt. Andre mindre almindelige Dicyclomine bivirkninger er smag ændringer, kaster op, kvalme, udslæt, problemer med vejrtrækningen, oppustethed, døsighed, svaghed, nervøsitet, hovedpine, at have en hård tid at synke, rødmen, svimmelhed, impotens og har problemer med at falde i søvn.

Forsigtighed

Før du starter Dicyclomine, er det vigtigt at være forsigtig og informere din læge om din hele sygehistorie, især af enhver nyre eller lever problemer, colitis ulcerosa, hjertesygdomme (såsom hjerteanfald i fortiden, angina, hjerte rytme problemer, kronisk hjertesvigt), hypertension, forstørret prostata, hyperthyroidisme, hiatal brok (ledsaget af halsbrand), alkohol eller medicin afhængighed, nerve problemer at resultatet i tarmene bliver langsommere , søvnapnø eller hedeslag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com