Olier til Scar Behandling

09/01/2010 by admin

Kroppens hud er en fantastisk organ. Det beskytter de indre funktioner i kroppen mod skader, barske kemikalier og toksiner. Ar er hudens resterne efter helbredelse fra en form for traumer på huden. Folk vil arret på forskellige måder afhængigt af mængden af deres pigmentering. Mange ar vil helbrede eller fade over tid. Nye produkter, nye teknologier og nogle gode gammeldags hjem retsmidler kan bidrage til at fremskynde processen med.

Retinoider

Cremer indeholdende retinoider er meget effektiv i healing og fading nye ar. Retinoider vil hjælpe med friske ar, der er stadig ny, betændte og rød i farven. De er ikke vellykkede i behandling af ældre ar, der har forvandlet til en lilla nuance.

Glykolsyre og L-Ascorbis syre

Cremer og salver indeholdende glykolsyre og l-ascorbinsyre syrer bruges ofte til at behandle ældre ar, der har vendt hvid i farve.

Kamille olie

Kamille olie bruges til at behandle frisk og/eller ældre ar. Det kan anvendes direkte på huden og det er også fundet i lotion og cremer.

Emu olie

Emu olie har en meget gavnlig pH og kemiske balance, der udglatter huden. Af disse grunde, og for sin evne til at trænge hurtigt ind og til at blive absorberet i huden, er det effektivt til behandling af ar.

Tee Tree olie og Aloe Vera olie

Tea tree olie siges at ødelægge bakterier under huden og hjælpe med at forhindre skræmme. Aloe vera olie bruges ofte til at behandle skræmme især fra brænde, sår og skrammer.

Hjem retsmidler

Lavendel olie, honning mandel olie, kokosolie, -hyben frøolie og Hampeolie kan alle bruges i visse kombinationer til at behandle mange mindre ar.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com