Hvordan at rengøre tandproteser med peroxid

02/01/2014 by admin

Hvis du ønsker at spare nogle penge og få en lysere, hvidere smil i processen, kan så du begynde at rense dine tandproteser med hydrogenperoxid. Ikke alene er brintoverilte langt billigere og mere økonomisk end individuelle protese tabletter, men det kan også hjælpe med at fjerne pletter fra kaffe og te, regelmæssig protese rengøringsmidler kan gå glip af. Handlingen boblende af peroxid hjælper også med at komme ind i revner og sprækker af proteser og pladen for at sikre, at hver lille sted i dine tandproteser er fuldt rengjort og lyste.

Instruktioner

• Gøre din protese rengøring blanding. Det er bedst at gøre dette friske hver aften. Du skal bruge et mix, der er omkring 40 procent hydrogenperoxid og 60 procent vand. Dette betyder at hvis du bruger 2 kopper af blandingen, så skal du 4/5 kop af hydrogen peroxid og 1 1/5 kop destilleret vand. Hæld to sammen i et stort glas, der vil holde dine tandproteser.

• Fordyb dine tandproteser i væsken. Hvis du vil du kan Ryst glasset forsigtigt, men bang ikke dine tandproteser rundt. Målet er mere til swirl væske gennem dem. Proteser kan bo i glasset i cirka 15 minutter.

• Skyl dine tandproteser grundigt. Sørg for, at du skyller hver del af dine tandproteser helt at få alle oprustning ud af dem, før du udskifter dem i munden.

• Børste dine tandproteser. Bruge tandbørste og tandpasta til at børste dine tandproteser. Det renser eventuelle resterende rester af proteser og vil gøre dem frisk og minty når du udskifter dem i munden.

• Skyl protesen igen. Få alle tandpasta ud af proteser. Nu skal de være rene, lyse og hvide.

Tips & advarsler

  • Efterlad ikke dine tandproteser i hydrogenperoxid natten over.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com