Regler om fortrolighed i støttegrupper

12/27/2013 by admin

Regler om fortrolighed i støttegrupper

Støttegrupper er gensidig selvhjælp grupper, ikke terapi grupper. Mens fortrolighed kan aldrig være sikret, da der ikke er nogen realistisk måde at styre og overholde alle uden for gruppen, skal regler om fortrolighed og betydningen af fortrolighed være helt klart.

Indhold

Mens fortrolighedsregler varierer fra gruppe til gruppe, indtrængende mange støttegrupper, at du ikke diskutere, hvad du hører i din støttegruppe uden for din støttegruppe. Nogle grupper bruger udtrykket, "Hvad du ser her, hvad du kan høre her, når du forlader her, lad det blive her." Andre støttegrupper sige, at det er okay at diskutere, hvad du har hørt i din støttegruppe, så længe du ikke tilbyde nogen identifikationsoplysninger om de involverede mennesker: ingen navne, adresser, job eller individuelle oplysninger om en person.

Anerkendelse

Fortrolighedsregler i støttegrupper omfatter normalt former for adfærd, når du kører ind i et gruppemedlem på eksterne arrangementer. Nogle støttegrupper angive, at du ikke kan udtrykke enhver anerkendelse for denne person og skal handle som om du møde dem første gang. Andre grupper, at det er fint at opføre sig som om du kender denne person, men du må ikke afsløre at du kender dem via support-gruppen. Således, hvis der trykkes på, du nødt til at gøre op en grund for hvordan du kender dem.

Undtagelser

To regler eller betingelser fungere som undtagelser til fortrolighedsregler. Nemlig, hvis du høre eller se noget på din støttegruppe, der får dig til at tro, at et barn er i fare eller bliver misbrugt, skal du rapportere det. På samme måde, hvis du tror, at en voksen vil skade sig selv eller en anden, skal du rapportere, så godt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com