Administration af kroniske lændesmerter

01/16/2011 by admin

Administration af kroniske lændesmerter

Varme og kolde komprimerer

Læge anbefaler startende med koldt og derefter følge op med varmt komprimerer at minimere smerter og reducere enhver inflammation. En kold komprimere kan være så simpelt som en pose fyldt med is, eller endda en frosne fødevarer pose taget lige fra din fryser. Wrap et håndklæde omkring det, og Placer det på det område, hvor du føler smerte fire eller fem gange om dagen for 20 minutter ad gangen.

Efter et par dage af kolde komprimerer er det tid at skifte til varmt komprimerer. Placer en varmepude eller en varmedunk til det samme sted på din ryg - også i 20 minutter en strækning flere gange dagligt.

Medicin

Der findes flere typer af medicin til behandling af kroniske lændesmerter. Nogle er i håndkøb, men mange, herunder dem, der anvendes til behandling af skarpe og intense smerter, kun kan opnås med en recept. Over the counter medicin omfatte aspirin, naproxen og ibuprofen, hvilket kan reducere mild til moderat smerte og inflammation. Cremer, sprays, og menthol varmt/koldt pads samt naturlægemidler salver som Traumel, kan anvendes topisk og undertiden hjælpe kedelig smerte.

Stærkere medicin omfatter nogle beslaglæggelse og anti-depressivt medicin, samt opeids som morfin og hyrdocodone. Disse medikamenter skal har mange farlige bivirkninger, og ordineret og administreret af lægen.

Blid motion

Efter et par dages hvile og anvende de varme og kolde komprimerer, kan sin tid til at starte med blide øvelser, der hjælpe styrke ryg og mavemuskler og eventuelt hjælpe med at forhindre fremtidige flareups. Strækninger, gåture og svømning er stor, som er yoga. En fysioterapeut kan anbefale flere øvelser for at styrke de centrale muskler omkring din nederste del af ryggen. Hvis smerten er stærk og/eller varer længere end 15 minutter under træning, stoppe øjeblikkeligt og komme i kontakt med din læge.

Ordentlig søvn

Sove uden ordentlig pillow support kan forværre lændesmerter. Hvis du sover på din side, holde dine knæ bøjede og læg en pude under hovedet samt mellem dine knæ. Hvis du foretrækker at sove på ryggen, Læg en pude under dine knæ med en mindre pude under din nederste del af ryggen. Hvis du nødt til at sove på maven Sørg for at placere en pude under dine hofter.

Smart træk

Undgå igen at skade din ryg og forårsage flere lændesmerter med smart træk. Det betyder, hvis du nødt til at samle noget op, bøje dine knæ og squat snarere end bøjning eller vridning. Og når håndtering af tunge genstande, huske på, at når valget er det altid bedre at skubbe i stedet for at trække en tung post.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com