Selvtester for Depression lidelse

01/01/2011 by admin

Selvtester for Depression lidelse

Klinisk depression er en almindelig lidelse og forskellig fra blues. Depression medfører en følelse af håbløshed og manglende evne til at fungere i hverdagen, og det bare gå ikke væk. I svære tilfælde, kan depression føre til selvmord. Det er vigtigt at anerkende de almindelige symptomer.

Nedsat energi

Depression kan forårsage et fald i energi. Du kan føle sig meget træt, og den simpleste af opgaver kan efterlade dig udmattet. Din energi kan mangle så, at du ikke føler dig mulighed for at begynde en opgave.

Spisevaner

Spisevaner ændres ofte med depression lidelse. Du kan henvende sig til mad til komfort og spiser mere end normalt eller du har ikke meget af en appetit på alle.

Håbløshed

Depression kan forårsage følelser af håbløshed og negative udsigter mod liv. Du kan føle en dyb tomhed, som om der er ingen vej ud. Dine tanker mod dig selv og andre kan være meget negativ. Hvis du har tanker om selvmord, søge hjælp straks.

Manglende interesse

Depression kan forårsage en person mister interesse i aktiviteter, de var engang passioneret omkring. Du kan modstå at blive involveret i sociale arrangementer eller afstand dig selv fra familie og venner.

Søvnforstyrrelser

En person, der lider af depression kan sove mere end sædvanligt og ofte hele dagen. Eller du kan har urolige nætter og lider af søvnløshed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com