Måder at behandle influenza med æteriske olier

01/24/2014 by admin

Æteriske olier fungere som effektive hjem retsmidler til at bekæmpe influenza. Med deres anti-bakteriel og anti-virale egenskaber hjælpe disse og forskellige andre olier bekæmpe infektion og styrke kroppens immunforsvar og respiratorisk systemer. Forkæl din influenza systemer ved hjælp af disse olier i nogen af de følgende interne eller eksterne manerer.

Topikal applikation af olier

Før du bruger æteriske olier, Sørg for du ikke har en sygdomstilstand som skik kan have negativ indflydelse. Æteriske olier bør også ikke erstatte en læge besøg; Brug olier til at supplere din læge anbefalede behandling.

Hvis du ikke har nogen problemer, som fortyndet olier niaouli, ravensara, spike lavendel eller tyve i et luftfartsselskab olie som vegetabilsk olie. Anbring fire dråber af olie på bunden af begge fødder (på refleks områder eller vita-flex point), og massage i.

Gnid olie på din ryg (bakterier og vira ofte bor på rygsøjlen), skuldre, knæ og mave; Det er fint at bruge mere end én olietype i den samme Loco. Brug om nødvendigt en varm komprimere eller kolde pack sammen med olien.

Tilføje æteriske olier til et varmt bad kan hjælpe med at behandle din influenza. Sat 10 dråber tea tree og/eller eucalyptus i en varm eller mildt varmt bad, blød og indånde dampene. Efter at komme ud af karret og goldning, Pak dig ind i håndklæder og hvile på din seng for 30 minutter, eller indtil kroppen afkølet.

Hvis du har en hoste eller overbelastede lunger, tage 1 ounce af fractionized kokosolie (som du kan mildt varme) og tilsæt 10 dråber af eucalyptus, ravensara og/eller spike lavendel. Gnid blandingen på dit bryst og ryg.

Oral indtagelse af olier

Før mundtligt indtagelse æteriske olier, Sørg for at olien (i flydende eller kapsel) er sikkert at indtage; undgå giftige olier, der ikke er beregnet til indtagelse. Hvis du har en indtagelse-safe olie, fortyndes det med en vegetabilsk olie eller blå agave og tilføje en dråbe af den fortyndede olie til din drink eller mad. På grund af olier potens, bør et par dråber i en periode på fire - otte timer være tilstrækkeligt.

Du kan også droppe olien ind i honning og bland det med vand til te. Tilføj fem dråber fortyndet tea tree eller blå kamille til en spiseskefuld af honning. Tilføj en tsk af denne blanding til en kop varm te, varmt vand eller varmt citron vand. Forbruge tre kopper af denne te dagligt.

Hvis du lider en halsbetændelse, placere en dråbe fortyndet tea tree og/eller blue kamille på bagsiden af din hals og sluge. Gør dette hver time til 24 timer før din hals føles bedre. Hvis din hals ikke forbedres, skal du kontakte din læge.

Nogle andre effektive æteriske olier til behandling af din influenza omfatter copaiba, cypress, ingefær, mountain savory, oregano, pebermynte, rosalina og timian.

Indånding af olier

Når inhalere en æterisk olie for første gang, holde flasken ved din talje og Flyt flasken i en cirkulær bevægelse; Dette lader den olie molekyler rejse op til næsen og indtaste din blodbanen gennem dine lunger.

Ved at blive fortrolig med olie, sætte et par dråber i din venstre håndflade og gnid med uret med din højre håndflade. Sætte begge hænder over din næse og mund og inhalere. For en mindre direkte indånding metode, Læg et håndklæde over hovedet, sted et par dråber af olie i varmt vand og indånde damp; eller, sætte et par dråber af olie på visse områder af din krop og indånd duften.

Hvis du ønsker en fin tåge af olier suspenderet i luften i timevis, bruge en kold luft diffuser; for en endnu længere diffusion proces, bruge en ultrasonic diffuser, der blander olie med vand i en større godt. Du kan også bruge en bærbar diffuser, for de gange du rejser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com