Hjemmelavet hjælpemidler

05/05/2014 by admin

Hjemmelavet hjælpemidler

En kompenserende enhed gør det muligt for nogen til at udføre aktiviteter af daglige living (ADLs) som dressing og fodring med så stor uafhængighed som muligt. Mens der er mange muligheder for at købe, er der nogle, som du nemt kan gøre derhjemme.

Hvordan man laver en sok, støtte

En strømpeaftager hjælper nogen trække på hans sokker når han ikke kan nå sine fødder. Støtten er et rektangulært stykke plastik, som er buet og er et par inches bredere end hans mund. Det har et reb fastgjort til hver side. En person typisk glider en sok over det plastik stykke og kaster det af hans mund med et reb i hver hånd. Så han sætter en fod ind i Strømpen og trækker op på reb for at slide sok på. Du kan nemt gøre en sok støtte derhjemme ved hjælp af en 2 liters sodavandsflaske og reb. Cut sodavandsflaske i halvdelen længderetningen, derefter afbrød den smalle ende, hvor tuden. Bor et hul på hver side af flasken. Nu binde enden af et reb til og han kan bruge den til at trække på sine sokker.

Hvordan man laver en knap krog

Bruge en knap krog til at udføre en egenmægtig knappede. Det er et simpelt værktøj, med en wire loop på enden af et håndtag. Du kan gøre en knap krog ved hjælp af et stykke ledning og en skum greb. Bøje wiren, presning begge enderne fast til stykket af skum. Bekræfte, at ingen løse ender af wiren stikker. Den smalle teleslynge bør let glide gennem en knap hul. Grab knappen og trække det igennem.

Hvordan man laver en skridsikker måtte

Hvis du er begrænset til kun at bruge én hånd for opgaver, skal du placere din plade på en skridsikker mat. Mat's formål vil være at holde pladen stadig mens du spiser. Nå samme effekt ved at købe en billig roll af køkken skuffe liner. Den strukturerede form fungerer bedst. Tekstur giver trækkraft og holder pladerne på plads mere effektivt.

Hvordan man laver en Dressing Stick

En dressing stick er en lang pind med en krog i slutningen. Brug det til at afhente beklædningsgenstande. En person, der ikke kan bøje og trække på et par bukser kan sænke bukser til hans fødder og trække op ved hjælp af en dressing stick. Du kan gøre dette hjælpemidler enhed i hjemmet ved at skrue en plastik krog findes i de fleste varehuse på en passende størrelse stang.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com