Fødevarer at forværre Diverticulitis

04/18/2014 by admin

Spise alle de forkerte fødevarer kan forårsage diverticulitis til at blusse. Diverticulitis opstår når intestinal poser, der kan danne i mennesker ældre end 40, bliver smittet. For at undgå blødning, betændelse, små tårer og blokeringer af tyktarmen, som passer til sygdommen, er det vigtigt at holde sig væk fra de fødevarer, at forværre diverticulitis.

Fører en dagbog

Ifølge hjemmesiden Diverticulitis kost Info varierer fødevarer, der udløser symptomerne fra person til person, så at holde en fødevare journal kan hjælpe med at identificere de skærpende faktorer.

Nødder og frø

Nødder og frø, især dem med avner, kan irritere kolon foring. Disse kan medføre udvikling af Divertikler, poser eller svage steder, inden for kolon foring.

Majs

Popcorn, især, kan forværre diverticulitis. Majs produkter, selv maizena, kan irritere kolon foring. Hvis flare-ups er synonymt med at spise disse produkter, undgå dem, hvis det overhovedet er muligt.

Krydret mad

Chilipebre og andre krydret fødevarer har været kendt at irritere kolon foring af diverticulitis syge, ifølge Diverticulitis kost Info hjemmesiden.

Spis mere Fiber

Den nationale fordøjelsessystemet sygdomme Information Clearinghouse rapporterer, at undgåelse af bestemte fødevarer ikke er blevet videnskabeligt bevist for at hjælpe folk med diverticulitis. Kost bør være skræddersyet til den person, undgå den enkeltes personlige udløser fødevarer og øge fiber indtagelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com