Skoldkopper Vaccine Side Effects

02/09/2014 by admin

Skoldkopper eller skoldkopper, vaccinen giver voksne og børn med immunitet til skoldkopper. Skoldkopper vaccine normalt forårsager ikke alvorlige bivirkninger, Ifølge Centers for Disease Control (CDC), men problemer udvikle lejlighedsvis.

Milde bivirkninger

Ømhed og hævelse på injektionsstedet er muligt efter at have modtaget varicella vaccine. Ifølge CDC, ca. 1 person ud af 10 kan have feber, og 1 person ud af 25 kan udvikle en udslæt i den første måned efter vaccination. Sjældent, kan en person med en udslæt smitte andre.

Moderat bivirkninger

Færre end 1 ud af 1.000 børn kan opleve anfald af feber, ifølge US National Library of Medicine.

Alvorlige bivirkninger

Lungebetændelse er en sjælden alvorlig bivirkning af Skoldkopper vaccine. Lave blodtal og alvorlige hjerne reaktioner forekommer så sjældent at de ikke kan være endeligt bundet til vaccinen, Ifølge CDC.

Allergisk reaktion

Sjældent, kan en person have en alvorlig allergisk reaktion på Skoldkopper vaccine. Nogen der har en allergisk reaktion kan være svage, få svimmel og har problemer med vejrtrækningen. De kan også opleve nældefeber, bleghed og en hurtig hjerterytme, Ifølge CDC.

Advarsel

Søge lægehjælp for eventuelle usædvanlige symptomer efter Skoldkopper vaccine. Få øjeblikkelig lægehjælp for en allergisk reaktion eller andre alvorlige bivirkninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com