Hvad er Goji bær bruges til?

09/10/2012 by admin

Hvad er Goji bær bruges til?

Goji bær er også kendt som Barbary wolfberry, kinesisk wolfberry og den kinesiske ørken-torn. De lyse, orange-røde bær kommer fra en busk indfødte til Kina. Goji bær har været spist i Asien for generationer til at sikre en lang levetid, ifølge WebMD. Over tid begyndte folk i Asien at bruge bær til at behandle sundhedsproblemer, såsom højt blodtryk, feber, diabetes og aldersrelaterede øjenproblemer.

Historie

Brug af goji bær, kendt i Kina som gou qu zi, daterer sig tilbage omkring 2.300 år og er opført i farmakopé af Folkerepublikken Kina, ifølge Drugs.com. Goji bær er spist, tørrede, rå eller kogte og bruges til at gøre juice, te, vin og medicin.

Traditionel medicin

Goji bær bruges i traditionel kinesisk medicin for en række sundhedsproblemer, såsom forebyggelse hyperlipedia, hepatitis, mandlig infertilitet, diabetes, trombose og sygdomme i immunsystemet. Goji bær bruges for deres anti-aging egenskaber og evne til at slukke tørsten og tranquilize. Den centrale ingrediens i mange øjne retsmidler, goji bær også hjælpe nære blodet og er brugt som en tonic for lungerne, nyrer og lever.

Antioxidant og anti-aging fordele

Spise goji bær tilbyder nogle kendte sundhedsmæssige fordele, ifølge WebMD. Goji bær er fyldt med antioxidanter, som kan hjælpe bremse ældningsprocessen ved at minimere skader på cellerne fra frie radikaler. Dette, til gengæld reducerer risikoen for visse alvorlige sygdomme. Ved at øge hjerne sundhed, kan goji bær tilbyde beskyttelse mod sygdomme som Alzheimers. Goji bær har forbindelser, der er rigeligt med vitamin A. De særlige forbindelser kan hjælpe med at beskytte vision, øge immunforsvaret og støtte i forebyggelse af hjertesygdomme.

Ernæringsmæssige fordele

Goji bær bruges til at tilføje næringsværdi for kosten, som jern, zink, kobber, magnesium, calcium, kalium, riboflavin, selen, flere B-vitaminer, C-vitamin og vitamin E. store forbindelser omfatter flere carotenoider: lutein, beta-caroten, lycopen og polysaccharider. Goji bær indeholder også flygtige forbindelser, såsom steroider og flavonoider.

Sikkerhed

Når spises i moderate mængder, synes goji bær sikkert, ifølge WebMD. Men, mennesker med pollenallergi måske ønsker at holde sig væk fra frugt. Der kan være urt-drug interaktioner for mennesker, der bruger blod tyndere warfarin og dem at tage blodtryk og diabetesmedicin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com