Hvordan man kan finde en god fysioterapeut

09/29/2012 by admin

Hvordan man kan finde en god fysioterapeut

At finde en god fysioterapeut kan synes som en meget vanskelig opgave i første omgang, fordi kun få mennesker kender en, når de har brug for en, i modsætning til patienter med alment praktiserende læger, tandlæger eller dermatologer, der ser disse læger på en regelmæssig basis. Fordi fysioterapeuter er så specialiseret i hvad de gør, er det vigtigt, at du tager dig tid til at finde den rigtige en for dig. Mens det kan tage nogle alvorlige grave og forskning, behøver at finde den rigtige fysioterapeut ikke at være en overvældende opgave.

Instruktioner

• Spørg dine venner, familie eller kolleger for henvisninger til en fysioterapeut, de har set eller havde en høring med. Bede dem om deres oplevelser, og hvis de ville vende tilbage til personen, de refererer du til. Få kontakt oplysninger, så du kan oprette en konsultation.

• Kontakt en læge eller en person i det medicinske felt, som du har tillid til. Din praktiserende læge, kiropraktor og hudlæge generelt har et bredt netværk af læger, til hvem de henviser patienter. Vil du stadig nødt til at gøre din egen forskning på den fysioterapeut, du er blevet henvist til, men læger kan være temmelig hårdt på andre i det medicinske område, og en dårlig henvisning ser slemt til patienter.

• Gennemgå din lokale telefonbog eller online telefonbog til fysioterapeut i dit område. Mens du bliver nødt til at gøre en smule af yderligere forskning på nogen du møder denne måde, er det muligt at finde en god fysioterapeut uden en personlig henvisning.

• Tjek din staten bestyrelsen for fysisk terapi for at sikre at den fysioterapeut, du er interesseret i at arbejde med har en gyldig licens i din tilstand. Du kan få adgang til de fleste state boards for fysisk terapi over internettet.

• Check websteder som læge rapporter og sundhed kvaliteter for vurderinger af den fysioterapeut, du overvejer. Mens nogle hjemmesider som denne aftale kun med praktiserende læger og kirurger, er der nogle, der beskæftiger sig med fysisk terapeuter og andet sundhedspersonale samt. En eller to negative udtalelser kan ikke være nok til at få dig til at holde sig væk fra visse fysioterapeut, men hvis anmeldelserne er overvejende negativ, det er bedst at undgå denne person.

Tips & advarsler

  • Sørg altid for, at du er fortrolig med din fysioterapeut før du begynder arbejdet med ham eller hende. Hvis du ikke kan snakke med terapeuten komfortabelt, det vil være vanskeligt for både af dig at have et godt samarbejde, og du måske være tjent bedre med en anden.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com