Ikke hormonelt menstruation krampe Relief

08/20/2012 by admin

Menstruationskramper er forårsaget af livmoderen kontraherende at udvise gamle blod fra livmoderslimhinden i løbet af en kvindes månedlige cyklus. Mange kvinder oplever kramper to dage før deres cyklus og kan fortsætte med at have dem to til tre dage i deres cyklus. Medicin taget ofte, men der er naturlige alternativer, som en kvinde kan gøre for at hjælpe slippe af med, eller mindske menstruationssmerter.

Zoneterapi

Zoneterapi er en gammel kinesisk teknik, der anvender manuel Akupressur for at refleks punkter langs fødder og hænder. En zoneterapeut vil anvende pres og strækker teknikker til at refleks punkter på fødder og hænder, der svarer til den kvindelige reproduktive system. Pressionsmiddel langs disse point for menstruationskramper lindre stress og spændinger. For de bedste resultater, bør kvinder besøge en zoneterapeut, når en uge eller to uger før sin cyklus begynder.

Orgasmer

Orgasmer, er om gjort gennem self pleasure eller samleje, et naturligt alternativ til at lindre menstruationssmerter. Under menstruation spile blodkar forårsager smerte og tyngde i bækken området. Orgasmer forårsage livmoderen til flex og kontrakt at hjælpe lette smerter og tyngde af hjælper blodet flyde på gennem, mindske de overbelastede følelse i bækken området. Endorfiner frigives også efter en orgasme og hjælpe kroppen til at slappe af, midlertidigt lindre menstruationssmerter.

Hot Stone-massage

I løbet af en kvindes cyklus, kan kramper, spænding og en øm lænd gøre du føler sig forfærdeligt. En naturlig løsning til at lindre kramper er varm sten Massageterapi. Regelmæssig massageteknikker er anvendt ved hjælp af varme sten. Glat, afrundet sten er neddykket i vand, som opvarmes, indtil de når en bestemt temperatur. Under hot stone massage terapi, du strippe ned til netop dit undertøj og dække med et håndklæde. Du så lå på maven på en massage tabel med ryggen udsat, håndklæde over din nederste halvdel. De varme sten placeres på din nederste del af ryggen hvor de sidde i et par minutter, så at din hud absorberer varmen. En massage terapeut begynder derefter at bruge massageteknikker med sten op og ned ad ryggen. Ømhed i lænden og spænding smelte væk på grund af varmen og gnide. Din krop bliver totalt afslappet forårsager menstruationskramper at mindske.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com