Hvordan til at genkende tegn på hjertestop

09/21/2012 by admin

American Heart Association rapporter, at hundredtusindvis af dødsfald skyldes koronar hjertesygdom hvert år, med en god mange af dem pludselig hjertestop. Tid er afgørende når genkende tegn på hjertestop, og hvert sekund, at flåter af bestemmer, om offeret lever eller dør. Hurtig tænkning og hurtig handling er nødvendig for at give offer håb om overlevelse og opsving. Du kunne være ansvarlige for at redde ofrets liv.

Instruktioner

• Bevare roen og gå ikke i panik. Kig på patientens bryst til storhed og fald af vejrtrækninger. Hvis brystet er stadig, har offeret stoppet vejrtrækning. Iltmangel er overhængende.

• Kig for passivitet i offeret, som hjertestop som regel sker uden varsel. Hjertet stopper, normalt på grund af ventrikelflimmer. Manglen på et splitsekund fører til iltmangel og i sidste ende død, hvis der ikke træffes foranstaltninger til at kickstarte hjertet. Ringe 9-1-1 eller yell for nogen anden til at opfordre til en ambulance og straks begynde at cardio-pulmonal genoplivning (CPR) med en hastighed af 100 komprimeringer pr. minut.

• Spørg hvis en Automated Eksterne Defibrillator (AED) er tilgængelig. Nogle offentlige steder har dem for et hjertestop hændelse. Vedhæfte AED maskinen til ofret og følg vejledningen, indtil ambulancen ankommer.

Tips & advarsler

  • Løsne ofrets tøj hvis det er i fare for at begrænse blodgennemstrømningen.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com