High Blood Pressure naturlige kosttilskud

09/17/2012 by admin

Forhøjet blodtryk er en farlig tilstand, der kan have langsigtede virkninger. Ideel blodtryk er 120/80. Ukontrolleret højt blodtryk kan føre til mange livstruende sygdomme som hjerte fejl, arterie skade og aneurismer. Forhøjet blodtryk kan behandles ved at ændre kost og livsstil og, om nødvendigt, ved at tage medicin. Nogle personer kan ønske at forsøge at kontrollere blodtrykket med naturlige kosttilskud. Imidlertid bør et individ før du tager nogen supplement, konsultere en læge fordi nogle kosttilskud kan have skadelige bivirkninger, når kombineret med andre kosttilskud af medicin.

Alfa-linolensyre (ALA)

ALA er en fedtsyre er fundet i mange nødder, frø og olier. Det kan bruges til at hjælpe med at sænke blodtrykket, men bedre anvendes som en forebyggende før højt blodtryk debut. For meget ALA kan øge blødningen risici.

Blond psyllium

Blond psyllium findes i produkter, såsom Metamucil og kan medvirke til at sænke det systoliske blodtryk tal med ca 8 mm og det diastoliske tal med omkring 2 mm.

Calcium

Calcium kan nedsætte blodtrykket lidt og er generelt er mere gavnlige til forebyggelse af osteoporose.

Coenzym Q-10

Dette tillæg kan være meget effektiv. Men det tager omkring 12 uger for de fulde virkninger skal ses.

Omega-3 fedtsyrer

At tage omega-3 fedtsyrer kan reducere blodtrykket; men hvor meget er diskutabel. Ifølge en undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Hypertension, de personer, der forbruger de fleste Omega-3 fedtsyrer, har lavere blodtryk.

Hvidløg

Hvidløg kan reducere blodtrykket betydeligt ifølge nogle undersøgelser. Royal Australian College of praktiserende læger og den australske regering primære sundhedspleje forskning udvikling evalueringsprogrammet fandt i deres studier, hvidløg sænket systolisk blodtryk antallet af et gennemsnit på 8,4 mm og Diastolisk blodtryk antallet af gennemsnitligt på 7,3 mm.

Andre kosttilskud der kan sænke blodtrykket

Olive bladekstrakt, kalium og pycnogenol (fyrretræ bark ekstrakt) kan også bruges til at hjælpe med at sænke blodtrykket. Ifølge naturlige lægemidler Database er Pycnogenol effektive til at sænke betydeligt systolisk blodtryk antallet af omkring 10 til 20 point.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com