Sådan bruges ankel vægte under graviditet

08/07/2012 by admin

Sådan bruges ankel vægte under graviditet

Brug af ankel vægte under graviditet tilføjer modstand til enhver moderat træning. Den ekstra modstand øger mængden af kalorier forbrændt under træning mens toning din læggen, låret og nedre mavemuskler. Brænde ekstra kalorier under graviditet hjælper med at holde vægtforøgelse moderat, risikoen for komplikationer som følge af fedme. Selv om ankel vægte ikke synes kompliceret, når anvendes forkert under graviditet, kan ankel vægte føre til trak muskler og andre problemer.

Instruktioner

• Bære de lige sportssko ved brug af ankel vægte under graviditet. Atletisk sko tilbyder den nødvendige når de arbejder ud som hjælper med at undgå rygsmerter og anspændte muskler støtte. Kører eller walking sko er de bedste typer af sko til brug ved brug af ankel vægte under graviditet. Forsøg ikke at træne ved hjælp af ankel vægte mens barfodet eller iført forkert sko. Ankel og arch støtte er yderst vigtig, når du bruger ankel vægte.

• Sidde og sætte på ankel vægte, at tage sig for at placere ankel vægte som tæt på toppen af sko som muligt. Sikre de ankel vægte ved hjælp af justerbar Velcro eller elastiske stropper. Kontroller, at vægtene ikke er løs. Ankel vægte bør være LUN, men ikke stramt nok at begrænse omsætning.

• Varm op med strækninger før du begynder selv en mild arbejde ud af rutine. Varmer op er især kritisk, hvis udøvelse ikke var en del af din rutine før graviditeten. At udfylde et par strækøvelser ankel rotationer eller bøjer hjælper med at undgå skader såsom trak muskler. Opretholde korrekt kropsholdning under varmt op--korrekte arbejdsstillinger letter belastningen på den nederste del af ryggen og halsen.

• Bo hydreret og hvile ofte. Styrketræning kræver udholdenhed og skubbe grænser, men under graviditeten træne i moderation. Tage korte pauser og sip vand at bo hydreret. Stop motion når forpustet. Aldrig motion til udmattede.

Tips & advarsler

  • Diskuter nogen planer om at bruge ankel vægte under graviditet med din fødselslæge. Kun den læge, der har deltaget i en patient hele en graviditet kan tillade brug af ankel vægte under graviditet er sikker. Når ryddet bruge ankel vægte, kan en fødselslæge forklare hvor mange dage en patient kan udøve. Mange fødselslæge er også i stand til at foreslå personlige trænere, der har erfaring med at arbejde med gravide kvinder.

Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com