Hvordan du kan diagnosticere HPV

07/10/2012 by admin

Hvordan du kan diagnosticere HPV

Human papillomavirus (HPV) påvirker millioner af seksuelt aktive kvinder hvert år. Da HPV ofte viser ingen symptomer, vil du højst sandsynligt ikke være i stand at diagnosticere virus selv. Du bliver nødt til at gå til en læge for at blive testet om du føler at du er i fare, modtage en abnorm pap resultat eller udvikle kønsvorter.

Instruktioner

Diagnosticere HPV-infektion hos kvinder

• Se din læge for årlige bækken eksamen og pap-tests. En bækken eksamen vil lade din læge spot enhver kønsvorter og teste for abnormiteter i cervikal foring. Kønsvorter forårsaget af HPV er enestående i udseende og din læge kan nemt diagnosticere virus.

• Har en HPV-test, hvis du modtager en abnorm pap resultat eller du er over 30 år. Da HPV er så almindelige i yngre kvinder, vil en test være til nogen nytte at diagnosticere "høj risiko" HPV stammer. Den mest almindelige HPV-testen ser på DNA af cervikal celler til at se hvis HPV er til stede.

• Tale med din læge, hvis du føler at du er i risiko for HPV. Hvis din samme sexpartner udvikler livmoderhalskræft eller nogen partner har kønsvorter, har du højst sandsynligt en højere risiko stamme af HPV. Du bør spørge din læge til at diagnosticere din HPV hurtigst muligt.

• Mens nogle stammer af HPV kan gå væk uden behandling, de stammer, der forårsager kønsvorter kan aldrig helt forlade din krop. Du vil gerne være har lægen diagnosticere HPV som årsag til vorter, så du ved, hvordan man fortsætte med behandling.

• Tilbage til lægen hver seks måneder for en pap-test, hvis du har været diagnosticeret med HPV. Du og din læge bør træne en test tidsplan. Hvis din HPV-testen kommer tilbage negativ, kan du ikke brug for en pap-test eller en anden HPV-testen i op til tre år.

Tips & advarsler

  • Ved, at af 100 eller så virus slået sammen som HPV, kun et par kan forårsage vorter (overalt på kroppen). 30 af disse stammer er strengt anses for seksuelt overførte sygdomme.
  • Hvis du har været diagnosticeret med HPV, skal du fortælle din seksuelle partnere at du har den smitsomme infektion.
  • Der er ingen HPV-test, der er godkendt til mænd. Den eneste måde at diagnosticere virussen er gennem tilstedeværelsen af kønsvorter. Selvom vorter behandles, kan virussen ikke. Du kan spørge din læge til at afgøre, om du har HPV via det visuelle udseende af vorter.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com