Hvordan man rapporterer en hjerte CTA

07/11/2012 by admin

Hvordan man rapporterer en hjerte CTA

Læger bruger hjerte beregnede tomografisk angiografi som en medicinsk procedure til evaluering af blodkarrene i hjertet. Hjerte CTA indebærer anvendelse af en X-ray maskine bevæger sig i forskellige vinkler rundt i kroppen til at producere detaljerede 3D-billeder. Den procedure, der undertiden indebærer injektion af kontrast jod-baserede farvestof intravenøst administreret. Ved hjælp af cardiac CTA, kan læger studere for koronararteriesygdom og anomalier.

Instruktioner

• Forklare proceduren behov, karakter og omfang. Kontrollere ethvert tegn, symptomer eller kliniske historie af koronar hjertesygdom med patienten og familien. Registrere dato, tid og udstyr, der skal bruges.

• Log den diagnostiske procedure ved hjælp af røntgenbilleder baseret på om kontrast farvestof anvendes, at skabe 3D-billeder ved hjælp af 64 multi skive computertomografi. Undersøge resultaterne inden for kranspulsårerne og omgå grafts for forkalkede plaques som en angivelse af koronar arteriesygdom. Skriv den nøjagtige procedure udføres med de nuværende koder, processuelle terminologi (CPT), en kort kode, der bruges i stedet for lang medicinsk information.

• Forklare den endelige diagnose af alle konstateringer under proceduren. Statslige professionel medicinsk indtryk vedrørende patientens status, herunder diagnostiske og terapeutiske procedurer sammen med samtidige problemer. Nedskrive alle foreskrevne opfølgende behandling.

Tips & advarsler

  • Læger har fundet hjerte CTA mest nyttige til at vurdere personer med positive motion stresstest, patienter med lav risiko for sygdomme i kranspulsåren eller dem med smerter i brystet men advares mod at motion og farmakologisk stresstest på grund af symptomer eller andre faktorer. I præoperativ evalueringer er cardiac CTA nyttige over invasive koronar angiografi, en procedure med katetre og guide ledninger gennem kroppen. Hjerte CTA er også nyttigt for patienter i højrisiko-hjerte eller ikke-koronar hjertekirurgi ifølge Aetna sygeforsikringsselskab.
  • CPT koder bruges til hjerte CTA er International klassificering sygdom 9 kliniske modifikation (ICD-9-CM). ICD-9-CM koder kan ikke kombineres med andre koder. Kun én kode kan bruges til at beskrive patientens tilstand og den kliniske procedure af de hjerte CTA.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com