Sådan spiser kun mad fra planter til vægttab

08/14/2012 by admin

En vegetarisk eller vegansk kost kan ikke garantere vægttab, men det kan være et godt sted at starte. Men folk, der ønsker at spise kun planter til vægttab skal være omhyggelig med at de får nok vigtige næringsstoffer. At have en mangel i ethvert område kan stall vægttab og forårsage mere alvorlige helbredsproblemer. En plante-baseret kost kan være ernæringsmæssigt afbalanceret. Du simpelthen nødt til at være omhyggelig med at holde styr på dit forbrug af protein, vitaminer og mineraler. Spiser kun mad fra planter kan hjælpe dig tabe sig og se din kost anderledes.

Instruktioner

• Find et program eller et websted til at spore din fødeindtagelse. Websteder som passer til dag og gnist mennesker både tilbyde fri bane, der kan hjælpe dig med at vurdere, om du får nok nødvendige næringsstoffer i din daglige kost. Lige så vigtigt, vil det hjælpe dig med at spore de kalorier og fedt du indtager hver dag som du forsøger at tabe.

• Bestemme, hvor mange kalorier du skal indtage pr. dag for din alder, køn og vægttab mål. Mange websteder tilbyder diagrammer eller regnemaskiner til at hjælpe dig med at afgøre den bedste antal kalorier for kroppen. American Heart Association tilbyder et grundlæggende diagram til at hjælpe dig med at finde et udgangspunkt.

• Kig efter plante-baserede fødevarer, der er højt proteinindhold. Sojaprodukter som tofu, er en komplet protein på egen hånd. Ved at kombinere andre fødevarer kan resultere i en komplet protein. To af de mest almindelige eksempler er ris og bønner eller hvede og nødder.

• Spis masser af vegetabilske kilder til jern. Jern findes i grøntsager--som bønner, broccoli og grønkål--er ikke absorberes ind i dit system som let som jern fra kød kilder. Sørg for du forbruge et sortiment, og forsøge at spise dem med kilder til Vitamin C at øge absorptionen.

• Finde en kilde til Omega 3 og Omega 6 fedtsyrer. Disse umættede fedtsyrer er nødvendige for sundhed. Den bedste plante-baserede kilde er hørfrø, valnødder er ikke dårlig.

• Tage en multivitamin, hvis du er bekymret for, hvad du spiser. En god multivitamin kan supplere din jern og andre vitaminer. Selv om mange kommercielle mærker af multivitamin ikke er vegetar, butikker helsekost ofte bære alternativer. Meget opmærksomme på bestanddel listen og sørg for, at kapslen ikke indeholder gelatine eller andre dyr-baserede ingredienser. Kædebutikker som Trader Joes og Whole Foods Market sælge vegetariske valgmuligheder.

• Være opmærksom portionsstørrelser når du spiser nødder og andre højt fedtindhold fødevarer. Selvom plante-baserede kost består af meget sunde fødevarer, kan spise for meget stadig resultere i vægtøgning. Brug måling kopper og skeer til nødder, olier og andre fedtstoffer.

• Tjek nogle af de mange planter og plante-baserede ekstrakter, der menes at bidrage til at øge vægttab. En af de mest almindelige anbefalinger er grøn te, en te brygget af blade fra planten Camellia sinensis, der er rapporteret til at forebygge en række sygdomme og betingelser. En anden populær mad er acai bær, en sydamerikansk frugt, der er fyldt med antioxidanter. Selv om aktuelle beviser er primært anekdotiske, troede de sundhedsmæssige fordele af acai bær, til gavn for vægttab. De er også lav i kalorier og højt fiberindhold, som er afgørende for en sund kost.

Tips & advarsler

  • Prøv en frugt eller grøntsag, som du aldrig har smagt før. Du kan opdage en ny favorit.
  • Diskuter eventuelle større ændringer i kost eller livsstil med din læge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com