Hvordan man kan forbedre adgang til Mental Health Care

12/08/2011 by admin

Behandling af psykiske lidelser er et problem, der går på tværs af alle racer, køn, alder, livsstil og befolkninger. Millioner af mennesker opleve depression og andre psykiske lidelser på årsbasis, men undertiden adgang til mental sundhedspleje er begrænset eller vanskeligt. For at gøre overgangen til lettere adgang for alle til psykiatrisk behandling, det er lovgiverne og sundhedspleje udbydere og administratorer kan ændre den måde, tingene er færdig.

Instruktioner

Øget adgang til Mental Health Care

• Oprette collaborative care behandling indstillinger, der omfatter integration af primærsektoren og mental sundhed udbydere arbejder sammen for patienter. En forskningsundersøgelse af Mirjam van Orden og fire andre forskere, udgivet i januar 2009 spørgsmålet om psykiatriske tjenester i forhold brugen af collaborative care behandling modeller med traditionel, off-site henvisende modeller. Collaborative care model blev anvendt ved at have mental sundhed fagfolk, der arbejder på stedet i primærsektoren praksis. I modsætning hertil er består den traditionelle, off-site model af en praktiserende læge henvise en patient til mental sundhedsplejerske på en off-site, separat kontor.

Resultaterne af denne undersøgelse viste, at deltagerne modtog deres første indledende mental sundhedspleje besøg i halvdelen af den tid det tager normalt med en henvisning-processen system, at omkostningerne blev sænket og deltagerne symptomer forbedres i et kortere tidsrum.

• Tilføje administrerede adfærdsmæssige sundhed pleje til Medicare, der ville give seniorer mere adgang til mental sundhedspersonale. Det anslås, at færre end 30 procent af ældre voksne med en diagnosticerbare mentale sundhed lidelse søge behandling, men denne type af dækning under Medicare systemet har næsten ikke ændret sig siden Medicare Start, ifølge en rapport præsenteret på et møde i AcademyHealth, en sundhed forskning og politik konsortium, i 2003. Under en administreret adfærdsmæssige sundhedssystem, ville Medicare kontrakt med mental sundhed service udbydere, som ville give seniorer at se licens professionelle rådgivere og psykologer.

• Udvikling af fællesskabsbaserede systemer af pleje, der er afsat til den mentale sundhedspleje og trivsel for børn og familier. University of South Florida har arbejdet med mange områder på tværs af USA til at udvikle lokalsamfundet sundhedssystemerne, der kombinerer sundhedspleje udbydere fra flere felter. Deres indsats og ideer fortsætte med at forbedre adgangen til sundhedspleje tjenester af høj kvalitet, især for børn med psykiske behov.

• Gennemføre speciale træningsprogrammer for mental sundhed udbydere som fokuserer på pleje for at vende tilbage veteraner med post-traumatisk stress disorder (PTSD) og andre psykiske lidelser. Undersøgelser foretaget af RAND Center for militære sundhed Policy Research fandt, at mange behandlere mangler uddannelse i evidensbaseret praksis og er fortrolig med combat-relaterede lidelser.

• Giver lettere adgang til community-baserede behandlingssteder til underforsynede befolkninger og mindretallene. Forslag fra undersøgelser foretaget af University of South Florida omfatter uddannelse og bemanding tosprogede udbydere og personale og udvikle rejsekuponer som bussen passerer. Disse praktiske løsninger vil forbedre adgangen til psykiatrisk behandling for familier, børn og minoriteter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com