Hvordan man kan øge levetiden for en person med Huntington's chorea

12/21/2011 by admin

Huntingtons sygdom er en sygdom, der alvorligt påvirker nervesystemet og blev første gang identificeret som en genetisk betingelse af videnskabsmand i 1993. Også benævnt "Huntington's Chorea", det medfører betydelige tab af koordination og dramatisk reduceret mental kapacitet og er generelt gået fra forældre til deres børn. Uden behandling, kan andre komplikationer opstå. Symptomerne på Huntington's chorea omfatter trækninger i arme og ben og unormale øjenbevægelser. For at øge levetiden for en person med Huntington's chorea, tænke på et par ting først.

Instruktioner

Øge levetiden for en person med Huntington's chorea

• Være uddannet. Prøv at lære så meget om Huntington's chorea, som du kan. Gå på biblioteket, et hospital, online eller tale med medicinsk reportere, specialister og andet sundhedspersonale. Medicinske tidsskrifter har en masse oplysninger om igangværende undersøgelser og medicinske gennembrud. Huntingtons sygdom er en progressiv sygdom og Aktuel forskning tyder på, kan der være måder at hæmme det gen, der forårsager sygdommen. Når du har læst dem, derefter gå til en medicinsk reporter eller læge med en liste af spørgsmål i tankerne. Den mere du ved om sygdommen, jo bedre udstyret du vil være at øge levetiden for en person med Huntington's chorea.

• Lære din historie. Huntington's chorea er gået fra forældre til deres børn. Tale med familiemedlemmer og venner om dine bekymringer. Nogle mennesker vælger simpelthen at være uvidende om medicinske omstændigheder grund til at frygte.

• Få testet tidligt. En simpel blodprøve kan afgøre, om eller ej du bære det gen, der forårsager Huntington's chorea. Du kan øge levetiden for en person med Huntington's chorea ved at forsøge at hæmme dets fremskridt. Det kan være endda muligt for gen skal bogstaveligt "vendte off,", hvis sygdommen er fanget tidligt nok. Forskere forsøger også hjernen implantater i aber, så godt.

• Få behandling. Som med enhver større sygdom er at få medicinsk behandling en god måde at øge levetiden. Der er ingen kur for Huntington's chorea, men der er mange muligheder for behandling for at øge livskvaliteten for mennesker.

• Håndtere sygdommen. Det kan være ødelæggende for en person til at lære de har Huntington's chorea, især hvis de ved deres børn vil sandsynligvis have den, også. Tricket til at øge levetiden for dem eller endda deres børn, ved at styre sygdommen korrekt. Dette omfatter at få regelmæssige check-ups, følgende behandling regimer og tager medicin, som ordineres. Medicin er ofte ordineret til at reducere muskeltrækninger, f.eks.

Tips & advarsler

  • Få genetisk rådgivning hvis du har en familie historie af Huntingtons sygdom, især hvis du er gravid. Gå til din læge eller genetisk rådgiver.
  • Der er ingen kendt kur for Huntington's chorea.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com