Skolen strategier for oppositionel Trods sygdom

01/05/2012 by admin

Hvis du er en lærer i meget lang tid, er chancerne gode, at du vil have en elev med oppositionel trodsig uorden (ulige), især da det er mest almindeligt diagnosticeret adfærdsmæssige problem blandt skolebørn. Det virkelige spørgsmål er, hvordan kan du vide, når en af dine elever har ulige, og hvad skal du gøre ved det, så du kan holde orden i klasseværelset?

Tegn

Børn med ulige mister deres temperament let og ofte, give andre skylden for alt, argumentere med voksne, og nægter at følge reglerne eller retninger. Disse børn er meget let irriteret og synes at gå ud af deres måde at genere alle omkring dem. Derudover kan de være ondskabsfulde, middelværdi, hævngerrig, hævngerrig og manipulerende. De er også meget stædig og har hyppige raserianfald. ULIGE børn ofte sige grimme ting og synes at bringe splid, uanset hvor de går. Det største problem de har i skole nægter at gøre, hvad de får at vide. Mens mange børn viser nogle af disse karakteristika fra tid til anden, ulige børn konsekvent opfører sig denne vej over lange perioder – som regel seks måneder eller mere.

Henvisning

På grund af deres adfærd sætter ulige studerende sig selv i en position hvor de har svært ved at tilpasse sig et skolemiljø hvor de forventes at være stille og følg lærerens vejledning. Det første skridt til en lærer, som mistænkte en af hendes elever har ulige er at informere forældre og administration og at henvise ung til skolerådgiver, der kan derefter få studerende evalueret for at afgøre, om han gør, i virkeligheden har denne lidelse.

Klasseværelset strategier

Bare fordi en elev er diagnosticeret med betyder ikke ulige, han vil blive fjernet fra dit klasseværelse. Som et resultat, vil du skulle komme op med en slags strategi for håndtering af denne person. En af de vigtigste ting en lærer kan gøre er, at bevare roen. Du skal også afgøre, hvilken opførsel, du vil ignorere. Du kan lade stort set alt gå der ikke forstyrre din evne til at lære eller de studerendes evne til at lære. Sørg for, at alle studerende forstår reglerne på forhånd har aftalt med dem og vide, hvad konsekvenserne er for ikke at følge dem. Kun give en advarsel, og derefter følge op med uanset disciplinære foranstaltninger du på forhånd har talt om. Hvis du følger denne classroom management plan konsekvent, burde du kunne få de studerendes respekt, hvis ikke altid deres overholdelse.

At have en meget struktureret miljø er nyttigt, da det synes at være en trøst for studerende at vide præcis, hvad man kan forvente på en given dag. Også, glem ikke at prise studerende for god opførsel. På denne måde, du anerkender deres indsats for at opføre sig og gøre, hvad de får at vide. Oprettelse af en rapport med dine elever er også meget vigtigt, især for de ulige barn. Hvis du virkelig bekymrer sig om dine elever og hvad der foregår i deres liv, dine elever vil tendens til at være mere samarbejdsvillig. Prøv også at være rimelig og retfærdig. Du bør ikke tage den ulige studerende trodser personligt, og du bør ikke argumentere med studerende eller hæve stemmen, når man taler med ham. Når det er muligt, give dine studerende valg og nogle klasseværelset ansvar. Dermed vil give dem nogle acceptable magt og få dem til at føle sig nyttige. Hvad du ikke ønsker at gøre er at komme ind i en magtkamp, så det er bedst at have private samtaler med studerende om hendes særlige spørgsmål og dine forventninger om ordentlig klasseværelset adfærd. Når du taler med denne studerende, Sørg for at lytte til hendes synspunkt men stå fast om, at hun har til at følge reglerne, ligesom alle de andre elever i klassen.

Selv om beskæftiger sig med ODD studerende er aldrig let, kan du forsøge at gøre situationen bedre ved at anerkende problemet og at træffe positive foranstaltninger at hjælpe disse studerende forbedre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com