Piller til at hjælpe dig stoppe med at ryge

07/21/2011 by admin

Mennesker, der er på udkig efter en måde at stoppe med at ryge normalt kæmper en kamp op ad bakke. Rygning er en stærk afhængighed, der kan være meget svært at holde op. Piller har for nylig blevet udviklet, som kan hjælpe mennesker i deres forsøg på at stoppe med at ryge.

Chantix

Chantix er et rygning rygestop pille kendt som Champix i Europa. Det er en receptpligtig medicin, der er udleveret kun under tilsyn af en læge, og det er kun ordineret til personer 18 år eller ældre. Den anbefalede procedure for at tage Champix er at vælge en dato, som du gerne vil stoppe med at ryge, og starte programmet Chantix syv dage inden denne dato. Der er særlige piller og doseringer, som du skal følge alt efter hvilken dag i programmet du er i. For det første uge anbefales det, at du fortsætter med at ryge som du normalt ville, men tage Champix. Efter de første syv dage, bør din lyst til at ryge begynder at forsvinde. Programmet er planlagt til at vare i 12 uger. Nogle af bivirkningerne af Chantix er søvnproblemer, såsom mareridt eller søvnløshed, kvalme og opkastning og forstoppelse.

Zyban

Zyban er et lægemiddel, der oprindeligt startede som et andet stof under et andet navn. Medicinalvirksomheden GlaxoSmithKline havde udgivet en anti-depressivt medicin kaldet Wellbutrin. De patienter, der tager Wellbutrin begyndte at rapportere, at medicinen faktisk hjalp dem til at stoppe med at ryge. Som svar på denne information, GlaxoSmithKline trak markedet Wellbutrin og genudgivet som rygning rygestop medicin Zyban. En af de vigtigste bivirkninger af Zyban søvnproblemer såsom søvnløshed og mareridt svarende til Champix, men Zyban også lister anfald som en mulig bivirkning.

Ekstra hjælp

Rygning Rygestop piller kan vise sig for at være effektive for mange mennesker, men du behøver at gøre et par ting at hjælpe pillerne være vellykket. Mens de tager pillerne, reducere antallet af cigaretter, du ryger på en dag. Det kan være en gradvis reduktion, og pillerne skal begynde at begrænse ønske over tid. At få mere motion, når du beslutter at Rygestop vil øge din omsætning og give medicin en chance for at gøre sit arbejde. En af de vigtigste ting du kan gøre med rygning rygestop medicin er at følge lægens anvisninger nøjagtigt, og rapportere nogen mærkelige effekter pillerne kan være årsag til straks.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com