Ansvar for en PhD direktør

07/05/2011 by admin

Ansvar for en PhD direktør

En PhD direktør håndterer uddannelse af læger, der er i eller har netop afsluttet medical school. Mens udtrykket "PhD" fører dig til at tro dette er alle gjort forud for en person at blive læge, selv efter en studerende afslutter en medicinsk grad, skal visse tages skridt til at blive en praktiserende læge. Disse trin sikrer hans evne til at korrekt pleje patienter, og en PhD direktør hjælper ham nå dette mål.

Medicinsk skole og Hospital Curriculum

PhD direktøren hjælper med at udvikle læseplanen for de lægestuderende. Dette curriculum kan generaliseres til grundlæggende medicinstuderende i medicinsk skole, eller specialiserede for praktikanter og beboere i hospitalet-baserede programmer. Hospital-baserede direktører skal fastlægge specifikke mål for departementet overvåget. Mens direktørerne arbejder sammen for at sikre en overlappende sammenhæng, kontrollerer hver direktør departementet hun hoveder. Disse direktører dækker alle områder af medicin, såsom kirurgi, onkologi, pædiatri og almen praksis.

At sammensætte en undervisningspersonale

Både på et hospital eller i en medicinsk skole, skal PhD direktøren finde den korrekte personale til at undervise studerende og opretholde den udviklede pensum. Dette kræver ofte, skabe relationer med studerende, så de kommer tilbage og undervise når deres rotationer er komplet. PhD direktøren arbejder med stabschef for bidrage til at fremme, at hjælpe ved udvælgelse af de studerende, der vil medføre i fremtiden. Læger går gennem en praktikplads og en opholdstilladelse efter medicinsk skole. Af det sidste år af opholdstilladelse, en chef hjemmehørende skal vælges, og PhD direktøren er en del af udvælgelsesprocessen.

Støtte til forskning

PhD direktører skal yderligere mål for forskning, da dette fremmer den medicinske program. Som medarbejdere forske og publicere i anerkendte tidsskrifter, hospitaler og universiteter får anerkendelse for arbejdet. Dette skyldes institutionernes lettelse af sådanne undersøgelse og uddannelse. Jo mere vellykket sine forskningsprogrammer er, jo mere sandsynligt en institution vil være at tiltrække andre læger samt eksterne finansiering til fremtidige projekter.

Personaleudvikling

Udvikle personale programmer for fremme uddannelse er en del af PhD-direktørens fokus. Personalet skal fortsætte med at vokse og ændre perspektiv for at omfatte nye og forskellige protokoller. Medicin fortsætter med at ændre som nye procedurer og oplysninger er tilføjet. At holde personalet på forkant af teknologi hjælper med at forsikre ansatte vil bidrage til institutionens mål. Direktøren opsøger relevante uddannelsesmuligheder og udstikker regler for personale forbedring. Det tager normalt form af nødvendige videreuddannelse credits.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com