Alternative behandlinger for Peyronies sygdom

07/16/2011 by admin

Peyronies sygdom er en mandlig seksuel lidelse, der påvirker penis. En arvæv formularer under huden langs penis skaftet. Scar væv kaldes en plaque og kan forårsage penis til at bøje smerteligt. Dette kan forårsage erektil dysfunktion eller endog impotens. Der er ingen specifikke årsager til denne tilstand og ingen specifik behandling. Alternative behandlinger har til tider været effektiv, men er stadig en retssag og fejl løsning.

Enzymer

Kombinationer af enzymer, der bruges til behandling af Peyronies sygdom, herunder papain, rutin og nattokinase. Påvirke og succes er dog begrænset. Disse enzymer er aftappes og tilgængelige på nogle kemikere og mest naturlige butikker. Neprinol er tilgængelig i en flaske af 300 piller, mens Nattokinase leveres i flasker af 100.

Acetyl L-carnitin

Et supplement lavet af aminosyrer Acetyl L-carnitin hjælper genoprette de mandlige kønsorganer og har en effekt svarende til testosteron, viser forbedring hos patienter med Peyronies sygdom. Acetyl L-carnitin supplement, også kaldet en "hjerne pille," kommer i en dosis på 300 mg og er tilgængelig online eller i butikker, naturligt supplement.

Dimethylsulfoxid [DMSO]

DMSO er en transdermal produkt, der kan komme ind i huden for at påvirke væv nedenunder. DMSO bruges hos patienter med Peyronies sygdom, som dets anti-inflammatoriske egenskaber mindske smerter, samt reducere arvæv størrelsen af blødgørende det. DMSO er normalt tilgængelig som en spray eller creme og kan købes online eller på et apotek. Dog bør spray købt indeholde 60 procent DMSO, da en øget intensitet kan forårsage udslæt og hudirritation.

Varme terapi

Patienter med Peyronies sygdom har set succes når det gives varme terapi i cyklusser over en periode på tre til seks måneder. De oplever en reduktion af arvæv og forøgelse af penis erektion.

E-vitamin

E-vitamin indtages oralt i større doser på 500 mg dagligt har hjulpet patienter med Peyronies sygdom. Det kan også anvendes topisk for hurtigere effekter.

Urtemedicin

Brug af Gøtu kola (Centella asiatica) hjælper med at udvikle normale bindevæv og hjælper patienter med Peyronies sygdom. Brugen af Gøtu kola bør fortsættes i mindst seks uger og kan være sammen med andre behandlinger.

Para-aminobenzoat

Et stof, der er en del af B-kompleks molekylet familie, para-aminobenzoat, synes at hjælpe patienter med Peyronies sygdom når det tages oralt. Kalium paraaminobenzoate bør tages 4 x 3g / dag til 12 måneder. En klar nedgang i plaque af arvæv vil ses.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com