Hvordan undgår jeg at bryde ud på huden

10/06/2011 by admin

Når ungdomsårene begynder i en persons liv, mange ændringer, både behageligt og begynder ikke at forekomme. En de mest ubehagelige ting er acne, som er en hudinfektion, der opstår under overfladen af huden, når olie og snavs kommer ind i porerne og blokere dem. Acne begynder at påvirke de fleste mennesker fra tidligt i deres teenage år, så begynder at lethed oppe nær slutningen af teenageårene. Alle former for retsmidler og metoder til at forebygge break-outs er blevet opfundet, og folk vil prøve de fleste eller alle af dem. Endnu er sjældent en kur findes, som regel fordi folk beror kun på hudplejeprodukter i stedet for balancering produkter med omhu og udrensning.

Instruktioner

• Skyl dit ansigt med varmt vand mindst to gange om dagen. I stedet for at vaske dit ansigt gang hele dagen, det er vigtigere at køre varmt vand over dit ansigt og hals om morgenen, aftenen og hvis det er muligt, på ethvert andet tidspunkt i løbet af dagen, hvor du får svedig eller snavset. Køre en ren vaskeklud i varmt vand, indtil det er grundigt gennemblødt. Klem næsten alt vandet ud af klud, indtil du er tilbage med en lidt fugtig, meget varm vaskeklud. Tryk på vaskeklud til dit ansigt og hold det forsigtigt mod din hud i et minut. Der er ingen grund til at skrubbe dit ansigt mens du gør dette. Gentag processen et par gange før klappede dit ansigt tør med en ren vaskeklud eller et håndklæde. Bagefter, dit ansigt vil være rene og dine porer vil har været åbnet, som vil hjælpe med at rense dem.

• Vask dit ansigt med acne ansigt vask eller sæbe op til 5 gange om ugen. Vask dit ansigt er meget vigtigt, om sæbe eller acne behandlinger ikke er nødvendig for 24/7 for at forebygge acne fra formning. Hvis du vasker dit ansigt med produkter alt for ofte, er chancer din hud vil blive mere tilstoppede og meget tørre. Find en blid men effektiv acne ansigt vask til at bruge et par gange om ugen i bruseren eller i morgen. De andre dage, du vasker dit ansigt, skal du finde en blid sæbe med nogen aroma i det. Ged mælk sæbe og Dove sæbe virker meget godt på dit ansigt.

• Bruge en astringerende på dit ansigt en gang om dagen hver dag. Astringerende er normalt ikke alt for hårdt på dit ansigt, når de anvendes korrekt og de er en fantastisk måde at forebygge acne fra formning. Astringerende er væsker, som anvendes i små mængder over hele ansigtet for at tørre op og rengøre eventuelle problemområder. Sætte en lille smule af din valgte astringerende på dit ansigt, en gang om dagen og lad det tørre. Uanset hvor dårlig din acne kan få, er det vigtigt ikke at bruge dette produkt mere end en gang om dagen.

• Anvende aktuelt acne behandling til dit ansigt. For små problemområder er aktuelt acne medicin meget effektiv. Mange gange kiosker vil sælge gode aktuelle behandlinger, men hvis de ikke er effektive nok til din hud så du bør besøge hudlæge for en ordineret behandling, der er mere effektiv end OTC behandlinger. Aktuelle behandlinger kan anvendes på problemområder 1 til 3 gange om dagen afhængigt af sværhedsgraden af udbruddet. Efter brug af acne lokalbehandling, bør der anvendes en fugtgivende lotion.

• Brug minimale mængder af make-up og andre produkter i ansigtet. Mange make-up produkter er fulde af kemikalier og urenheder, der kan komme ind i dine porer, blokere dem og irriterer huden. Ved hjælp af disse produkter vil gøre acne meget værre. Hvis make-up bæres, bør du købe gode mærker med mindre skadelige stoffer. Nutragena er et godt produkt til at købe, men den bedste sig er produceret af Erno Lazlo. Lazlo sælger make-up produkter med acne medicin i dem. Disse former for make-ups er bedst at bruge. Før du går i seng hver aften, grundigt Fjern alle make-up uanset hvilken art det er.

• Hold hænderne væk fra dit ansigt. Aldrig røre dit ansigt på alle, especiallyproblem områder. Uanset om dit ansigt er klar, skal er omfattet i acne eller andet sted i midten, dine hænder holdes væk alle gange. Olier og snavs, der får på dine hænder og fingre er overført til dit ansigt. Disse olier og snavs komme ind i din hud og forårsage udbrud. Hvis du allerede har bumser på dit ansigt, bør du lade dem alene og aldrig vælge eller mos dem. Det eneste tidspunkt at røre eksisterende bumser er ved anvendelsen af behandlinger. Selv da bør hænderne vaskes. De tre ting du bør aldrig gøre for at dit ansigt er at vælge, tryk eller pop noget på det. Det kan synes som øjeblikkelig lindring, men hvis du gør dette din breakouts vil blive værre, mere mærkbar og tage længere tid at gå væk.

Tips & advarsler

  • Brug ikke nogen acne produkter før testning dem ud på et lille plaster på huden for at sikre du har ingen allergi og din hud er ikke alt for følsom over for produktet.
  • Selvom du har ingen synlige bumser på dit ansigt, skal du stadig behandle din hud på samme måde til at forebygge eventuelle udbrud fra formning.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com