Hvorfor sikkerhed er vigtigt i Park vedligeholdelse

09/24/2011 by admin

Parker er fantastisk steder at slappe af og nyde dig selv. Men uanset om parker kører på den lokale, statslige eller nationale niveau, de skal opretholdes. Sikkerhed i park vedligeholdelse er vigtigt af hensyn til sundhed, finanser, tjenesteydelser, nydelse og skade forebyggelse.

Sygdomme og lidelser

Park vedligeholdelse kræver ofte brugen af kemiske agenser, såsom insekticider eller maling. Disse stoffer kan være giftigt, hvis ikke håndteres korrekt. De kan også forværre visse sygdomme som astma eller tør hud. Bære beskyttelseshandsker, masker og sikkerhedsbriller under kemiske applikationer og informere park brugere når kemikalier er blevet frisk anvendt kan reducere risikoen for sundhedsproblemer.

Penge

Når parker er vedligeholdt på en usikker måde, er der langt større risiko for kostbare juridiske dragter. For eksempel, hvis nogen glider på en isnende trappe i en park, fordi park embedsmænd ikke salt trappen, kan den person, der gled sagsøge park forvaltningen for at dække udgifterne til eventuelle medicinske regninger. Derudover reducerer holder strukturer velholdt behovet for hyppige erstatning, hvilket reducerer park omkostninger.

Service kontinuitet

Når parker opbevares sikkert, behøver medlemmer af park forvaltningen, og dem, der besøger ikke at beskæftige sig med park parken er lukket indtil problemer er afhjulpet. Parken er således at yde vedvarende og uafbrudt service til besøgende.

Nydelse og kundeservice

Når parker er sikkert vedligeholdes, så er besøgende i stand til at drage fuld fordel af park funktioner og tjenester. Thismakes besøg i parken mere fornøjeligt. Desuden, hvis medarbejderne ikke behøver at bekymre sig om problemer fører til et arbejdsskift, der har mindre angst og stress, som igen kan føre til bedre kundeservice.

Skader

At holde et ordentligt vedligeholdt park reducerer antallet af skader, der kan opstå på stedet. For eksempel, hvis værktøjer til medarbejdere holdes i god stand, er så medarbejdere mindre tilbøjelige til at opleve skader såsom elektrisk stød. Tilsvarende, hvis glasskår er renset fra en besøgende pathway, besøgende står mindre chance for at få ondt. De færre skader der er, de færre penge i parken har til at betale i juridisk bosættelser og jo længere parken kan forblive åben så flere besøgende kan nyde den.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com