Hvordan man vælger en Medicare del D Plan

10/11/2011 by admin

Hvordan man vælger en Medicare del D Plan

Medicare del D begyndte i 2006 som en måde at hjælpe dem på Medicare løn for receptpligtig medicin. Uanset om du tager nogen receptpligtig medicin og hvad medicin du tager vil afgøre, hvilken plan er bedst for dig. Medicare hjemmeside har en prescription drug plan finder, der er den mest bekvemme måde at vælge en plan.

Instruktioner

• Lav en liste over din receptpligtig medicin eller samle dem alle sammen. Sørg for at du har navnet på medicinen, den dosis, du tager og den hyppighed, hvormed du tage medicinen. Medicare del D stof planer har alle forskellige formelsamlinger, eller lister over stoffer de dækning og alle opkræve forskellige beløb for narkotika. Som et resultat, vil den specifikke kombination af lægemidler, du tager afgøre, hvilken plan er bedst for dig.

• Gå online til Medicare.gov. Medicare.gov er der et link til den første side kaldet "Sundhed og narkotika planer." Følg dette link for at finde og sammenligne drug planer, besvare spørgsmålene, som du går. Når du er færdig med at indtaste alle dine narkotika og doser, vil du fortsætte indtil du kommer til listen over planer til rådighed for dig. De vil blive placeret i rækkefølgen af samlede årlige omkostninger, der omfatter såvel den månedlige præmie som omkostningerne ved din recepter.

• Hvis du ikke tager nogen medicin, i stedet for at vælge "Angiv min medicin" på det tidspunkt i Drug Plan Finder skal du vælge "Fortsæt til Plan liste." Planerne bliver sorteret efter månedlig præmie, så de billigste planer vil være øverst på listen. Fordi der er ingen recepter at sammenligne på tværs af planer, kan du vælge baseret på den månedlige præmie eller vælge en udbyder med hvem du føler dig tryg arbejder.

• Gennemse oplysningerne om de laveste omkostninger planer. Du har besluttet, hvilket er den laveste omkostninger plan med drug plan finder, men der kan være andre faktorer at tage hensyn til. Nogle planer vil have en selvrisiko og andre vil ikke, og med nogle planer kan du handle off en højere månedlig præmie for lavere generiske lægemidler omkostninger. Du kan også finde, at nogle planer kræver trin terapi eller forudgående tilladelse for nogle af din medicin. Alle disse faktorer bør finde i din beslutning. Kunde tilfredshed ratings er også fastsat for hver virksomhed, som kan påvirke din følelse om ét selskab over en anden.

• Vælge en udbyder på listen, du har genereret. Det er op til dig hvilken udbyder du vælger og der vil sandsynligvis være snesevis af planer om at vælge fra i din tilstand. Du kan basere valget på omkostninger alene, på personlig erfaring, du kan have med en virksomhed eller på detaljerne i deres dækning af dine recepter. Uanset hvad dine kriterier, du ønsker at være fortrolig med dit valg. Husk dog, at du har mulighed for at gennemse din drug plan og skifte til et andet hvert år i perioden Medicare del D åben tilmelding fra 15 November gennem December 31.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com