Hvordan man kan tabe sig med træner Jillian Michaels fra den Biggest Loser

09/01/2011 by admin

Jillian Michaels er en kendis personlige træner, bedst kendt for hendes arbejde på TV-show, The Biggest Loser. Jillian i øjeblikket rekorden for det højeste antal vindere af Biggest Loser tv-show og er berømt for sin evne til at få folk til at tabe vægt hurtigt. Hun har en hård holdning og altid skubber folk til deres grænser. Her er hvordan man får resultater med Jillian Michaels træning.

Instruktioner

• For det første enhver workout rutine skal suppleres med en kost program. Jillian tyder på, at holde en fødevare journal til at overvåge hvor mange kalorier du spiser hver dag. Spise sunde kalorier, magert protein, frugter og grøntsager.

• Opret derefter dine Jillian Michaels workout rutine. Der er mange programmer derude, at funktionen Jillian Michaels træning (Se afsnittet ressourcer for nogle af dem). Hun har flere dvd'er og video-spil med sin træning brugerdefinerede skræddersyet til brugere. Husk på at hvis du vil bruge nogle af dem, du vil have til at købe en Wii og Wii Fit.

• Gøre din træning dagligt. På Biggest Loser ranchen, deltagerne træning i flere timer om dagen hver dag i ugen. Målet for i det mindste en timers træning hverdag derhjemme. Forvent ikke vægttab tilskuddet de største tabere får, på ranchen har de ved hjælp af professionelle trænere og eksperter hverdag.

• Endelig overvåge dit vægttab. Bare gerne på den Biggest Loser, vejer dig selv i en gang om ugen. Vægten svinger på daglig basis, så det er bedst at kun veje dig selv ugentligt for at få et reelt indtryk af vægttab. Held og lykke!


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com