Vil Protein Shakes hjælpe dig vinde vægt?

03/28/2017 by admin

Vil Protein Shakes hjælpe dig vinde vægt?

Protein shakes anvendes som et supplement til muskelopbygning. De kan købes på gym eller helsekost butikken som klar til at drikke kosttilskud eller i pulverform. Der er en række forskellige typer og mærker af protein shakes på markedet. Nogle er Valle-baserede mens andre primært indeholder hvede, soja og æg. Nogle af disse indeholder for det meste aminosyrer, mens andre er pakket med ekstra kulhydrater og kalorier. Det er op til hver enkelt at kende deres mål, når de køber en protein ryste. Men protein shakes kan helt sikkert hjælpe dig med at få kvalitet muskler vægt.

Formål og anbefalet anvendelse af Protein

Protein består af essentielle aminosyrer, som alle har deres funktioner. Protein er nødvendigt for at opbygge og reparere alle væv i kroppen. Det producerer nødvendige hormoner og enzymer og hjælper til at transportere vitale næringsstoffer i kroppen. Mere relevant for dem, der arbejder ud, protein øger udholdenhed og gør musklerne kontrakten.

Musklerne består af omkring 70% vand og 20% protein. Muskelopbygning masse kræver ekstra vand, mere energi i form af kulhydrater, samt mere protein. De fleste mennesker kan få nok protein ved at spise fødevarer som oksekød, kylling, Tyrkiet, æg, nødder og konsummælk. Men atleter og folk, der arbejder med vægte kræver mere energi og forbrænder flere kalorier. De har brug for mere protein, fordi de bruger mere af det. Proteintilskud er taget til at dække de højere protein behov, der er nødvendige for modstand uddannelse. Enhver, der er involveret i fitnesstræning eller atletik behov omkring 1,5 til 2,0 gram protein per kg kropsvægt.

Protein Shakes og Novice vægtløfter

Muskler gevinster kommer meget hurtigere for folk, der er lige begyndt i vægtløftning. Deres krop er vant ikke til øvelsen og den ekstra stimulans chokerer musklerne i voksende til deres nyerhvervede behov. Muskler er designet til at tilpasse og styrke afhængigt af de krav, sætte dem. Men de kræver stadig protein for at vokse.

De fleste vægtløftere bliver enige om, at deres muskler voksede hurtigt, da de først begyndte ud, selv uden protein kosttilskud. Og når de begyndte at tage protein kosttilskud, de oplevede endnu større gevinster. Pointen er, at de fleste nybegyndere bodybuildere starter ud med en regelmæssig proteinpulver eller rystes. Disse er ikke behæftet med ekstra kalorier. Men de får stadig vægt og muskelmasse som deres protein indtag stigninger. Contrarily, nødt mere avancerede vægtløftere ofte til at øge deres kalorier sammen med deres proteinindtag at gøre gevinster. Disse gevinster kommer ikke så let for dem, der har været vægt uddannelse en stund.

Forskellige typer af Protein Shakes

Der er en række forskellige typer af proteinpulver på markedet. Valleprotein er meget populære som er soja-baseret, hvede og æg proteiner. Ris proteiner er gode for gluten allergikere. Beverly, optimal ernæring og Nitro-Tech er blot nogle af de mange mærker fylde hylderne på de fleste helsekostforretninger. Valleprotein har det højeste proteinindhold og foretrækkes af de fleste bodybuildere. De fleste proteiner, sammen med en fedtfattig ernæringsrigtig kost, kan hjælpe en person få kvalitet muskler og vægt. Men for at få vægt en bodybuilder skal også forbruger flere kalorier samt. Således, at få vægt med proteinpulver også kræver tilføjer højt proteinindhold fødevarer og kulhydrater for at tage højde for de ekstra kalorier bliver brugt.

Ud over regelmæssige proteiner er der også vægtøgning proteiner. Sværvægter 900 brand har været en favorit blandt bodybuildere i år. Vægtøgning proteiner indeholder mange flere kalorier end regelmæssig proteiner og kan helt sikkert hjælpe nogen sætte på muskel og vægt. Men disse proteiner kan også øge den vægtløfter kalorieindtag så høje, at de lægger på fedt så godt. Når du tager vægtøgning proteiner er det afgørende at fastholde en afbalanceret kost, der er lavt fedtindhold.

At vælge de rigtige Protein

De fleste bodybuildere prøve forskellige proteiner hele året. De kan bruge en regelmæssig whey protein i løbet af sommeren derefter skifte til en af Valle-baseret, vægtøgning proteiner i efterår og vinter. Konkurrencedygtige bodybuildere forsøger at pakke på muskelmasse i de koldere måneder, derefter læner sig ud i tide til konkurrence eller stranden sæson. Således, de gør deres protein valg baseret på hvad de forsøger at opnå.

De fleste mennesker kan bruge et proteinpulver til at få muskler vægt på deres fritid. Proteinpulver give musklen en fyldigere og hårdere udseende fordi de fylder musklen med vand. Mennesker kan helt sikkert få kvalitet muskler med proteinpulver, når de tager i kvalitet kalorier samt. Målet er at stræbe efter det magert muskulære look.

Hvor meget vi vinde afhænger vores kropstype

Muskel vejer mere end fedt. Når folk arbejder ud, tage protein kosttilskud og spise rigtigt de vil få kvalitet muskler vægt. Men nogle mennesker har et højere stofskifte end andre. Dem med højere stofskifte (ectomorphs) har en lettere gang at holde fedt. Men de har også sværere ved at få vægt. Protein shakes kan hjælpe dem med at få lean muskel, men de bliver nødt til at spise en masse kalorier til at få vægt. Contrarily, har nogle mennesker lavere stofskifte og en naturligt tunge bygge (endomorphs). Disse mennesker får vægt lettere med proteinpulver men bliver nødt til at arbejde hårdere på opholder sig lean.

I det væsentlige kan alle gøre kvalitet vægt gevinster med proteinpulver, hvis de spiser en varieret kost samt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com