Hvordan man bruger hørfrøolie til behandling af angst

08/22/2011 by admin

Hvordan man bruger hørfrøolie til behandling af angst

Angst kan manifestere sig i mange former. Vi kan opleve muskelstivhed, maveproblemer, hovedpine og et væld af andre fysiske symptomer, når vi er bekymrede. Hørfrøolie indeholder alfa-linolensyre (ALA), en af de omega-3 fedtsyrer, der er afgørende for at opretholde god sundhed. Hørfrøolie kan hjælpe med at sænke vores blodtryk og kolesterol, holde vores mave skrifter sund og fungere som en anti-inflammatorisk. Det kan også skabe balance mellem vores hormoner nok til behandling af PMS symptomer og generel angst.

Instruktioner

• Tale med din læge hvis du oplever depression eller angst, der stammer fra en inflammatorisk sygdom eller tilstand, såsom gigt eller irritabel tyktarm (IBS). Hørfrøolie kan tages internt eller anvendes som et grødomslag til at reducere inflammation. Du kan føle mindre angst, hvis du har færre smerter.

• Starte langsomt, når du bruger hørfrø produkter til behandling af angst. Hvis din krop ikke er vant til tillægget, kan du opleve ubehagelige bivirkninger såsom overdreven træthed, kvalme, diarré, kløe, tilstoppet næse og nysen. Tage en dosis af hørfrø olie og se hvordan din krop reagerer før du føjer det til din almindelige rutine.

• Tage hørfrø olie ved at blande det med en drik eller ved at sluge kapsler. Du kan få en dag værd af næringsstoffer med 1 tbsp. olie. Du bliver nødt til at tage så mange som 10-20 kapsler dagligt for det samme beløb til gavn.

• Indarbejde knust hørfrø i bagværk hvis du ønsker at maskere smagen af tillægget. Dette vil også tilføje fiber til din kost, forbedre din generelle sundhed.

• Behandle ledsmerter, der kan føre til træthed og angst med en hørfrø komprimere. Bland hørfrø mel, tilgængelig på de fleste helsekostforretninger, med varmt vand, indtil det har dannet en løs pasta. Anvend det topisk om nødvendigt ved hjælp af en vaskeklud.

• Eksperiment ved at tilføje hør produkter til fødevarer, du normalt spiser. Havregryn, yoghurt, salater og frugt er gode valg. Nøddeagtig smag af olie eller frø kan supplere mange forskellige varianter.

Tips & advarsler

  • Brug ikke hørfrøolie, hvis du lider af depression og angst på grund af bipolar lidelse. Hørfrøolie kan fremkalde hypomani eller øge eksisterende manisk opførsel.
  • Ikke erstatte hørfrøolie alene for rådgivning af en læge. Hvis du bruger hørfrø produkter og ikke mærke nogen forandring i dit niveau af angst, ringe til din læge. Du måske skal prøve rådgivning eller en anden type af medicin for at se resultater.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com