Naturlægemidler kosttilskud for overgangsalderen

08/03/2011 by admin

Overgangsalderen kaldes "change of life", det er når en kvinde holder op med ægløsning. Og mens mekanismen er den samme for alle kvinder, Symptomerne varierer. Med overgangsalderens østrogen kommer drop normalt hedeture, svimmelhed, hovedpine, åndedrætsbesvær, hjertebanken, åndenød og depression. For at mindske disse symptomer, ordinere Læger normalt østrogen. Men der er risici som østrogen kan forværre astma, forårsage hjertesygdomme, nyresten, epilepsi eller migræne. Så mange kvinder søger alternativer i form af naturlægemidler kosttilskud.

Hot blinker

Naturlægemidler kosttilskud kan findes på de fleste købmænd og på helsekost butikker. Ifølge Dr. James F. Balch, forfatter af "Recept for ernæringsmæssige Healing," er der mange urter, der kan hjælpe en kvinde behandle overgangsalderen. Blandt kosttilskud, er det almindeligt anvendte sort cohosh. Udover at lindre hedeture, tag kvinder stadig menstruation sort cohosh til at lindre menstruationssmerter og smerter. En anden anbefalede urt er dong quai, som lindrer hedeture, PMS og vaginal tørhed. DONG quai øger effekten af æggestokkene hormoner, fordi det er høj i naturlige plante østrogener.

Depression

Et almindeligt symptom på overgangsalderen er depression. Populære urter til at lindre mild depression omfatter St. John's urt. Men for overgangsalderen, Dr. Balch foreslår gotu koto som det nedsætter træthed (en anden virkning af overgangsalderen) samtidig reducere depression og øge sexlyst. Ginseng, siger han, er også undertiden taget støtte depression. Ginseng aids i at producere østrogen samtidig støtte binyrerne. Holistisk Online liste kysk tree og damiana for at hjælpe bekæmpe depression. Kysk tree fungerer som et hormon balancer, mens damiana regulerer hypofysen.

Yderligere urter

Andre urter, kan du prøve omfatter lakrids, som stimulerer østrogen-lignende effekter. Og hvis disse urter ikke hjælper, er der andre ry for at hjælpe med menopausale symptomer. Dr. Balch anbefaler damiana til at lindre hovedpine, en anden fælles klage af overgangsalderen. Endvidere foreslår han hindbær til hedeture. Det har ry for at styrke livmodervæggen og slappe af uterin spasmer. For andre østrogen regulatorer, holistisk online anbefaler falsk unicorn root, liferoot (en uterin tonic) og Rødkløver (som stimulerer æggestokkene).


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com