Aktiviteter for børn med Cerebral parese

08/24/2011 by admin

Cerebral parese henviser til en medicinsk tilstand, der påvirker centralnervesystemet, ofte karakteriseret ved lammelser eller svag muskel kontrol. De fleste børn med cerebral parese ikke kan engagere sig i fysisk aktivitet i lange perioder. Men børn med cerebral parese stadig nødt til at stimulere deres muskler til at styrke deres organer. Passende øvelser for børn med cerebral parese kan hjælpe minimere tab af knoglemasse og forbedre motorik.

Grundlæggende

Forældre skal ikke være bange for at indarbejde øvelse i deres barns daglige tidsplan. Børn med cerebral parese foretrækker enten hurtige eller langsomme bevægelser. Hvis dit barn kan lide et langsommere tempo, derefter finde aktiviteter, der kræver langsommere bevægelse. For eksempel kan du placere et objekt (f.eks., snack, legetøj, tøj, bold) med en kort afstand og opmuntre dit barn til at nå til det. Være tålmodig og undgå snuppe objektet, hvis dit barn er ikke interesseret. Du kan også tilmelde i motionshold for yngre børn, såsom yoga eller gymnastik. Hvis klassen ikke er designet specielt til børn med særlige behov, kan du overveje at vælge et lavere niveau kursus. For eksempel, hvis dit barn er 4 år gammel, så i stedet for tilmelding i en klasse med 4 - til 5-årige, overveje en klasse for 2-3-årige.

Udendørs

Børn med cerebral parese også bør deltage i sjov udendørs aktiviteter. Du kan starte med at tage dit barn til en lokal park, zoo eller på legepladsen, uanset om barnet bruger en rollator eller kørestol. En af grundene til at øge udendørs aktiviteter er således at børn bliver udsat for forskellige sanser. For eksempel overveje hvordan lugten i en zoologisk have normalt er anderledes end på en have. Andre aktiviteter omfatter ridning og endda hippoterapi, som kan indebære en terapeut, rider på en hest sammen med dit barn. Ridning bidrager til at styrke dit barns kropsholdning, muskelstyrke og evne til at flytte. For eksempel, fyrretræ træ Camp i Rom, Maine, er en subsidierede sommerlejr omkring tre timer fra Boston og skræddersyet til særlige behov kids. Camp counselors hjælpe børn med deres daglige aktiviteter (f.eks spise). Campister vil komme til fisk, kajak, båd og nyde kunst og kunsthåndværk.

Tips

En billig, året rundt aktivitet, der kan være virkelig sjovt og hjælpsom svømning. Børn med cerebral parese kan slappe af følelsesmæssigt og fysisk som de svømme eller flyde, mens du arbejder på øvelser og bevægelse, der vil have langsigtede sundhedsmæssige fordele. Overvej at tilføje daglige vægt-modstand øvelser for at øge tone og muskulær udholdenhed. Du bør kunne købe vægt-modstand arm, ben eller håndled bands. Du kan optage mundtlige eller skriftlige aktiviteter for at tilføje forskellige, men altid stræbe efter at maksimere dit barns bevægelser, uanset hvor kort varighed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com